Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Βρήκαμε το (νέο) σημείο όπου όλη η πόλη κάνει ουρά για ένα burger

Εδώ θα βρει κανείς γεύσεις που ικανοποιούν το γούστο του κάθε burger lover...

Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2020

Το πάθος της ομάδας του BeeBurger είναι να δημιουργεί burgers για τον κάθε ένα από εσάς!

Έκανε την εμφάνισή του στις γαστρονομικές επιλογές της Λεμεσού πριν από μερικές εβδομάδες, επιτυγχάνοντας να γίνει σε μικρό χρονικό διάστημα μια από τις αγαπημένες επιλογές για γρήγορο φαγητό στην πόλη. 

Υπηρετώντας τη δημοφιλή τάση για καλό και ζουμερό burger, BeeBurger το οποίο στεγάζεται εντός του εντυπωσιακού Limassol Agora ετοιμάζει δημιουργεί burgers για τον κάθε ένα από εμάς!

Εξάλλου, το πάθος του BEE team είναι να ετοιμάζει λαχταριστά burgers για κάθε πελάτη που απαιτεί τα υψηλότερης ποιότητας φρέσκα προϊόντα της αγοράς. 

Το BEE και η ομάδα του διαθέτουν πολύ μεγάλη ποικιλία σε burgers (με βοδινό, κοτόπουλο, ακόμα και γαρίδες) και σε  καλούν να εμπνευστείς από τα special burgers τους που βάση έχουν τόσο την παραδοσιακή όσο και τη διεθνή κουζίνα. 

Το μενού του περιλαμβάνει 10 ξεχωριστά και πλούσια burgers για κάθε γούστο (από το Queen Bee Burger με τα τρία μπιφτέκια, μέχρι το παραδοσιακό Cyprus Burger με χαλλούμι και λούντζα, αλλά και το εξωτικό Mexican burger, με γουακαμόλε, jalapeno peppers και μεξικανική σος), όλα κλεισμένα σε αφράτο ψωμάκι brionche! Kαι το πιο σημαντικό; Όλα σε πολύ λογικές τιμές! 

Επιμένοντας στη λογική τού «λίγα και καλά», το κατάστημα φαίνεται να κερδίζει ήδη το στοίχημα στην προτίμηση του κόσμου, εμπλουτίζοντας τις γευστικές επιλογές με τα απολύτως απαραίτητα, μεταξύ των οποίων chicken nuggets, τηγανητές πατάτες και μοναδικές σος! 

«Το να είμαστε μέλος του Limassol Agora μας κάνει τόσο χαρούμενους και περήφανους που μπορούμε να σερβίρουμε τα πιάτα μας, σε αυτό το ξεχωριστό, ιστορικό μέρος στην καρδιά της Λεμεσού»,  δηλώνουν μέλη της ομάδας του BeeBurger. 

Το BeeBurger διαθέτει και υπηρεσία κατ’ οίκον παράδοσης φαγητού μέσω WoltFoody και Bolt. 

(25 222500) Limassol Agora, Κωνσταντίνου Κανάρη 45-19, Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close