Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η νέα όψη της Μισιαούλη και Καβάζογλου (εικόνες)

Η Λεμεσός αλλάζει!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Νοεμβρίου 2020

Δόθηκε στην κυκλοφορία το πρώτο τμήμα του έργου ανάπλασης της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου και η περιοχή αποκτά τη νέα της όψη. 

Το έργο, μετά από τις γνωστές καθυστερήσεις με την αλλαγή εργολάβου, προχωρεί. Τόσο ο Δήμος όσο και ο νέος εργολάβος κάνουν όλες τις απαιτούμενες προσπάθειες , ώστε να υπερκαλυφθούν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό οι καθυστερήσεις, και το έργο να ολοκληρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται για το καλό της περιοχής και της πόλης ολόκληρης. 

"Λυπούμαστε για την όποια ταλαιπωρία δημιουργείται από τέτοιας φύσης έργα, αλλά είμαστε σίγουροι θα υπάρξει η κατανόηση από όλους για αυτό το σημαντικό έργο", αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δήμος Λεμεσού. 

Την ίδια ώρα συνεχίζονται και οι εργασίες ανάπλασης των Δημοτικών Κατοικιών στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου.

Το έργο, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προχωρεί κανονικά και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, σε λιγότερο από ένα χρόνο, επιφέροντας πολλαπλά οφέλη για την περιοχή και συμβάλλοντας καθοριστικά στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Οι πολυκατοικίες της οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου, αποτελούν μνημεία ιστορικής και αρχιτεκτονικής σημασίας ως οι πρώτες παρεμβάσεις κοινωνικής πολιτικής του Δήμου τη δεκαετία του 1940.

Στα νέα κτήρια θα λειτουργήσουν Συμβουλευτικό Κέντρο, Κέντρο Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών, Κέντρο Νεότητας, και άλλες υποδομές κοινωνικών υπηρεσιών. Με τη δημιουργία των νέων αυτών χώρων, θα αυξηθούν οι κοινωνικές υποδομές του δήμου μας και συνεπακόλουθα οι δυνατότητες του να υλοποιήσει το στόχο της αναβάθμισης των  κοινωνικών του προγραμμάτων.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close