Wine Guide , Εστιατόρια

Ακυρώνεται η εκδήλωση "Πριν Κοπάσουν οι Ζυμώσεις" στο Οινοποιείο Εκφράσεις

Βάσει των νέων μέτρων

Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2020

Το Οινοποιείο Εκφράσεις είναι μια μικρή οινοποιητική μονάδα στη καρδιά του χωριού Χανδριά της περιοχής Πιτσιλιάς της επαρχίας Λεμεσού. Επνευστής του και παραγωγός των κρασιών ο Χρήστος Βασιλειάδης, ενας ανήσυχος και καταρτισμένος οινοποιός που φροντίζει να αφήνει το προσωπικό του στίγμα σε κάθε παραγωγικό στάδιο.

Ο Χρήστος Βασιλειάδης ετοιμαζόταν αυτόν τον Νοέμβριο να μας υποδεχθεί στο οινοποιείο του, όπου υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι γευσιγνωσίας, για να μας ξεναγήσει και φυσικά να μας φιλέψει τα κρασιά του. 

Δυστυχώς, μετά την χθεσινή ανακοίνωση των έκτακτων περιοριστικών μέτρων, η προγραμματισμένη εκδήλωση "Πριν Κοπάσουν οι Ζυμώσεις" ακυρώνεται. Θα ανακοινωθούν, αναλόγως πάντα συνθηκών, σε μεταγενέστερο χρόνο, νέες ημερομηνίες. 

Επίσης οι χώροι εξυπηρέτησης των επισκεπτών θα παραμείνουν κλειστοί για σκοπούς γευστικής δοκιμής μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Αγορές κρασιού μπορούν να πραγματοποιηθούν κανονικά. 

Επίσης το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ekfraseiswines.com παραμένει στη διάθεση του κοινού, και μπορεί να προμηθεύσει άμεσα τα αγαπημένα σου κρασιά. Επίσης τα καταστήματα του επίσημου και αποκλειστικού διανομέα του οινοποιείου French Depot μπορούν να σε εξυπηρετήσουν κατά τις ώρες λειτουργίας τους αλλά και μέσω της υπηρεσίας delivery που παρέχουν. 

Με υπομονή, με τήρηση των μέτρων και με καλή θέληση θα τα ξεπεράσουμε όλα και σύντομα θα μπορούμε να απολαμβάνουμε όλες αυτές τις στιγμές που έχουμε στερηθεί. Ένα καλό κρασί, ένα βιβλίο και μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι πάντα μας φτιάχνουν την διάθεση. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close