Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Βρήκαμε ένα υπέροχο παραδοσιακό αρχοντικό στο χωριό, με μοναδική θέα!

Εδώ να κάνεις διακοπές το φετινό χειμώνα

Δημοσιεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου 2020

Αν ονειρεύεσαι μια εξόρμηση στο βουνό, σε ένα μέρος κοντά στη φύση, με απόλυτη ηρεμία που θα σου αδειάσει το μυαλό, τότε νομίζω ότι βρήκες αυτό που ψάχνεις! Πώς θα σου φαινόταν ένα υπέροχο σπιτάκι για εσένα και την παρέα ή την οικογένειά σου, που θα σας προσφέρει αυτονομία, άνεση και ζεστή φιλοξενία;

Το πέτρινο σπιτάκι, που θα βρεις στο χωριό Χανδριά της επαρχίας Λεμεσού, σε ένα υπέροχο περιβάλλον, σε ένα από τα πιο ψηλά σημεία της κοινότητας, αποτελεί τον ορισμό της χαλάρωσης, της ανανέωσης, της ηρεμίας αλλά και του φυσικού μα ταυτόχρονα και του σύγχρονου, μιας έχει όλες τις ανέσεις.

Ο λόγος το Vasiliou Ηouse, ένα παραδοσιακό σπίτι κτισμένο στα πρότυπα αρχοντικού της δεκαετίας του 1950. Ταυτόχρονα προσφέρει σύγχρονες ανέσεις. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για την απόλυτη χαλάρωση, απόδραση από την καθημερινότητα και το άγχος της πόλης.

Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 με μεγάλα κρεβάτια και 1 με δύο μονά κρεβάτια, και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 8 άτομα. Είναι χουχουλιάρικο, μοντέρνο και απόλυτα ζεστό, με το τζάκι να ζεσταίνει ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα!  

Η κουζίνα του είναι εξοπλισμένη με όλα τα μαγειρικά σκεύη που μπορεί να χρειαστεί κάποιος, όπως και πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα. Υπάρχουν πετσέτες για μπάνιο και για πρόσωπο και σεντόνια για όλα τα άτομα. Επίσης διαθέτει εξοπλισμό για ψήσιμο στα κάρβουνα.  

Το γραφικό χωριό Χανδριά βρίσκεται στην καρδιά της Πιτσιλιάς, στις νότιες πλαγιές του όρους Μαδαρή (επαρχία Λεμεσού) σε υψόμετρο 1275 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Απέχει περίπου 40χιλ.από Λευκωσία και Λεμεσό και 110 χιλ. από το διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας.

Πολύ κοντά βρίσκεται το μονοπάτι Αγρός – Μαδαρή, δημοφιλής προορισμός για τους λάτρεις της φύσης και της πεζοπορίας. Αν πάλι προτιμάτε μπορείτε να γνωρίσετε την περιοχή κάνοντας σαφάρι με μοτοσυκλέτες, με σημείο εκκίνησης το γειτονικό χωριό Αγρός. Επίσης συνιστάται επίσκεψη σε παραδοσιακά οινοποιεία της περιοχής, και παραδοσιακές ταβέρνες (όταν βέβαια το επιτρέψουν οι συνθήκες και τα διατάγματα). 

Πληρ. 96 285908.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close