Δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου 2020
Από χθες, Παρασκευή (21/11), η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε Κίτρινη προειδοποίηση με ισχύ μέχρι σήμερα η ώρα 14:00, για καταιγίδες και χαλάζι.
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Το σύστημα χαμηλής πίεσης, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά από σήμερα το απόγευμα.
Σήμερα, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Το απόγευμα σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ σε βόρειες και ανατολικές περιοχές τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα βόρεια και στα ανατολικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αρχικά παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ανατολικά, δυνατό να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ σταδιακά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα και το βράδυ τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή και μη αξιόλογη μεταβολή στη συνέχεια, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και στα ορεινά.
Σχετικά
H Sky Express ανακοίνωσε 1+1 δώρο στα εισιτήριά της (για δύο μέρες)
6 προορισμοί, 1+1 εισιτήριο δώρο, μία κοινή εμπειρία: το ταξίδι!
Booker 2026: Αυτά είναι τα έξι βιβλία της βραχείας λίστας
Δύο προηγούμενοι νικητές, η βραβευμένη με Πούλιτζερ Ελίζαμπεθ Στράουτ, ο 81χρονος Μ. Τζον Χάρισον και η μοναδική πρωτοεμφανιζόμενη μυθιστοριογράφος της εξάδας, Ρεμπέκα Πέρι, βρίσκονται στη βραχεία λίστα του Booker 2026.
Φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα στης Λόφου τα Σοκάκια
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Λόφου έρχεται να γεμίσει το χωριό με γιορτινή ατμόσφαιρα και, όπως λέει και το μότο της διοργάνωσης, «Κάθε σοκάκι, μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»
Η Λίλι Κόλινς αποχαιρετά το «Emily in Paris» μετά το τέλος των γυρισμάτων
Το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, που ξεκίνησε φέτος τα γυρίσματά του στην Ελλάδα, έρχεται στο Netflix
Τα παιδιά «επανασχεδίασαν» τη γειτονιά τους στους Αγίους Ομολογητές
Το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για το Κλίμα στο LAOU LAOU – Ανοιχτοί Δρόμοι
Mεμονωμένες βροχές αναμένονται σήμερα - Στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή
Αυτός είναι ο δημοφιλής καλλιτέχνης που θα ανέβει στη σκηνή των 21ων Βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2026
Ο σημαντικότερος θεσμός που τιμά τη γυναικεία παρουσία, δημιουργικότητα και προσφορά στην Κύπρο επιστρέφει για 21η χρονιά
Αναμένονται βροχές σήμερα και τις επόμενες μέρες – Στους 33°C ο υδράργυρος
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Δημοφιλές ξενοδοχείο της Λεμεσού τιμάται με ένα MICHELIN Key
Μια νέα διάκριση που αναγνωρίζει την τέχνη της φιλοξενίας
€10.000 για να μετακομίσεις στην Ελλάδα – Tι ισχύει για οικογένειες από την Κύπρο
Ποιοι μπορούν να λάβουν την ενίσχυση
5 low budget προορισμοί για solo φθινοπωρινή απόδραση
Ιδανικοί προορισμοί, σε Ελλάδα και εξωτερικό, για μοναχικές εξορμήσεις την περίοδο του φθινοπώρου
Οι καλύτεροι προορισμοί για να ταξιδέψεις τον Οκτώβρη
Δεν χρειάζεται να σταματήσετε να ταξιδεύετε μόνο και μόνο επειδή τελειώνει το έτος