Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου - επαρχία Λεμεσού, μαγειρεύει για τον Σύνδεσμο Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου»!
Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 18:00 οι βραβευμένοι Chef του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου θα μαγειρέψουν ζωντανά το πιο γευστικό street food της πόλης!
Μια πολύ ξεχωριστή βραδιά για μικρούς και μεγάλους, με υπέροχο φαγητό από επιλεγμένα ξενοδοχεία και επιχειρήσεις εστίασης της Λεμεσού, μουσική και ποτό με σκοπό τη στήριξη των ανιχνευτικών προγραμμάτων του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου».
Οι Chef των ξενοδοχείων Amathus Beach Hotel Limassol, Cyprus, Four Seasons Hotel Limassol Cyprus, AMARA HOTEL, Atlantica Hotels & Resorts, GrandResort Hotel Limassol, The Royal Apollonia, καθώς επίσης της εταιρείας Sodexo και La Galerie by Galactica Patisserie, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μοναδικές street food γεύσεις, στον παραλιακό χώρο Αφροδίτη Αμαθούσια (δίπλα στο La Isla).
*Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των ανιχνευτικών προγραμμάτων που διενεργεί το Κέντρο εδώ και 34 χρόνια, δωρεάν για ολόκληρο τον πληθυσμό της Κύπρου.
Διοργανωτές: Cyprus Chefs Association (Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου) και Σύνδεσμος Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου».

Σχετικά

Η (Oktoberfest Edition) γιορτή που θα μαζέψει όλη την πόλη εκεί
Cyberness: Oktoberfest Edition στο Kolla στη Λεμεσό

Ήρθε η ώρα για το ετήσιο Παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στη Λάρνακα!
Πάνω από 200 πάγκοι, γεύσεις, μουσική και μαγεία σε ένα φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δάσος

Το Original Oktoberfest έρχεται στη Λευκωσία, με παραδοσιακές γερμανικές μπύρες, ζουμερά hot dogs κ.ά.
Μπίρες, μουσική, φαγητό και ένα ειδικά διαμορφωμένο Kids Zone

Το 2ο Pingy Pongo Event με τουρνουά, μουσική, φαγητό και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους
Με ελεύθερη είσοδο

«Mission Possible: The Sequel»: Ζήσε την επιστήμη από κοντά στο European Researchers’ Night 2025
Ραντεβού στην Κρατική Έκθεση

«I Am Back»: Ο Δημήτρη Γιωρκάτζης επιστρέφει για μία βραδιά γέλιου
Με τον Φίλιο Τσιγαρίδη στο Σατιρικό Θέατρο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2025 έρχεται στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Μοναδική ευκαιρία προβολής για εκθέτες

“Ride and Watch”: Ποδηλασία και θερινό σινεμά στην καρδιά της Λευκωσίας
Στον Άγιο Δομέτιο θα ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία για όλη την οικογένεια

Ακόμη δύο έξτρα stand up comedy παραστάσεις για τον Ζαχαρία Ζαννέτου
Με 2 sold out και εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο

Δωρεάν παλουζές, ζωντανή μουσική και άλλες εκπλήξεις στο Πέρα Πεδί
Μία ημέρα αφιερωμένη στην παράδοση και τις γεύσεις της Κύπρου, για όλη την οικογένεια

Ο Κάμπος και η Τσακίστρα συναντιούνται για σουβλάκι και παλουζέ στην πρωτεύουσα
Παραδοσιακή σύναξη του Πολιτιστικού Σωματείου Κάμπου – Τσακκιστράς

10ο Handmade in Cyprus Market: Διήμερο με 40 τοπικούς καλλιτέχνες χειροποίητων προϊόντων
Γλυκά, αρτοσκευάσματα, εργαστήρια τέχνης-χειροτεχνίας, φαγητό και ποτά