«Ο Τριγωνοψαρούλης» επιστρέφει στη Λεμεσό!

Μετά την ακύρωση των προγραμματισμένων παραστάσεων, λόγω των έκτακτων μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας, «Ο Τριγωνοψαρούλης» θα ξαναμοιραστεί τις περιπέτειές του με τους μικρούς και μεγάλους του φίλους, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 17:00, στο Θέατρο Ριάλτο.

Αγορά εισιτηρίων στο https://www.rialto.com.cy.
Λίγες θέσεις έχουν απομείνει!
*Για ακυρώσεις εισιτηρίων, οι θεατές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Ταμείο του Θεάτρου. Σε αντίθετη περίπτωση, τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί για την παράσταση στις 21 Νοεμβρίου, ισχύουν και για τη νέα ημερομηνία!

Ο «Τριγωνοψαρούλης» θα συνεχίσει τις περιπέτειές του στο Θέατρο Παλλάς, στη Λευκωσία, το Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2020, στις 17:00.
Αγορά εισιτηρίων στο tickethour.com.cy.
Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας!
Στους χώρους των παραστάσεων τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφάλεια και την υγεία όλων μας!

Λίγα λόγια για την παράσταση…
Η ζωή στον μαγικό βυθό της θάλασσας, όπου ζουν λογιών-λογιών πλασματάκια με τις χαρές και τις λύπες τους, μοιάζει λίγο-πολύ με δική μας. Ο Τριγωνοψαρούλης, ένα μικρό τρίγωνο ψάρι, τόσο διαφορετικό από όλα τα άλλα, φαίνεται πως γεννήθηκε για να φωτίσει τα θολά νερά του βυθού. Το Θέατρο Τσέπης με τις περιπέτειες του Τριγωνοψαρούλη, από την πένα του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, έρχεται να μας δείχνει τον δρόμο προς την αγάπη για όλους, τον αυτοσεβασμό, την συγχώρεση και την αποδοχή. Η παράσταση «Τριγωνοψαρούλης», βασισμένη στο παιδικό παραμύθι που συντρόφευσε την παιδική ηλικία πολλών από εμάς, έρχεται να γιατρέψει τις ψυχές μας και να μας υπενθυμίσει όλα όσα η ανελέητη καθημερινότητα μας κάνει να ξεχνάμε.

Κείμενο: Βαγγέλης Ηλιόπουλος
Σκηνοθεσία: Μάριος Θεοχάρους
Σκηνικά - Κοστούμια: Θέλμα Κασουλίδου
Φωτισμοί: Βασίλης Πετεινάρης
Μουσική – Κίνηση: Δημήτρης Σπύρου
ΜΜΕ : Στυλιάνα Χατζηγεωργίου
Παίζουν: Βάρσια Αδάμου, Λήδα Καραγιάννη, Αφροδίτη Ντζιούρου, Έλενα Παναγή

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30