Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Διαμονή στο χωριό, σε ένα παραμυθένιο μέρος, με τζάκι, τζακούζι και μία ονειρεμένη αυλή

Επιλέξαμε ένα παραμυθένιο κατάλυμα στο χωριόγια να μείνετε αυτά τα Χριστούγεννα και να μοιραστείτε υπέροχες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2020

Τα φετινά Χριστούγεννα δραπετεύουμε από τον θόρυβο της πόλης, χαλαρώνοντας δίπλα στο τζάκι, σε ένα ιδιαίτερα γραφικό χωριό, απολαμβάνοντας τοπικά χριστουγεννιάτικα γλυκά και λαχταριστά γεύματα και εξερευνώντας κρυμμένους θησαυρούς που αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια μας.

Εξ ου λοιπόν και εμείς επιλέξαμε και σας προτείνουμε δύο παραμυθένια κατάλυματα στο χωριό για να μείνετε αυτά τα Χριστούγεννα και να μοιραστείτε υπέροχες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το Apanemia Studio και το Apanemia House, που και τα δύο αποτελούν μέρος ενός εντυπωσιακού συγκροτήματος, του Apanemia Inn, στο γραφικό χωριό Λόφου.

Το Apanemia Inn, λοιπόν, είναι ένα μοναδικής αισθητικής αγροτουριστικό κατάλυμα που βρίσκεται στο γραφικό χωριό Λόφου της επαρχίας Λεμεσού! Χτισμένο με πέτρα και ξύλο, για να συνάδει με τον περιβάλλοντα χώρο, τα χρώματα και τα αρώματα της φύσης, οροφές με ξύλινα δοκάρια, ξύλινο δάπεδο και έπιπλα-αντίκες, το κατάλυμα αυτό θα σου χαρίσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις!

Μέσα σε αυτό το μοναδικό σκηνικό, το Apanemia Inn σε προσκαλεί να απολαύσεις στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.

Το Apanemia Inn αποτελείται από 2 ιδιωτικές κατοικίες.

Επίλεξε το εντυπωσιακό Apanemia Studio, που είναι ιδανικό για ζευγάρια, το οποίο θα χαρίσει σε σένα και το ταίρι σου υπέροχες στιγμές χαλάρωσης!

Πρόκειται για ένα χώρο ο οποίος κάποτε λειτουργούσε σαν αποθήκη, ωστόσο όταν το 2018 ανακαινίστηκε μετατράπηκε σε ένα πολυτελές ευρύχωρο στούντιο, επενδυμένο με την παράδοση αλλά ταυτόχρονα και το μοντέρνο στυλ, που του χαρίζει ζεστή ατμόσφαιρα και μία μοναδική αίσθηση!

Ένα καταπληκτικό μέρος για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Στο Apanemia Studio εντυπωσιάζει το μεγάλο παραδοσιακό κρεβάτι αλλά και το εξωτερικό τζακούζι στην αυλή που προσφέρει χαλάρωση στους επισκέπτες του.  Επίσης, σου παρέχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για να μη σου λείψει τίποτα. Από μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μέχρι ξύλα για το τζάκι.
 

Μπορείς όμως να επιλέξεις τη μεγαλοπρεπές Apanemia House, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 ενήλικες. Το σπίτι αυτό διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι με άνετους καναπέδες και υπέροχα υφάσματα, όπου μάλιστα δεσπόζει το εντυπωσιακό τζάκι. Έχει 2 αυλές κι ένα όμορφο αίθριο όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πρωινό καφέ ή να συνομιλήσουν με τους φίλους τους, παρακολουθώντας τη βροχή.

Και είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό. Άλλωστε πρόκειται για ένα κτίσμα που μετρά άνω των 100 ετών ζωής... Ένα άλλοτε αγρόκτημα, που από το 2015 έχει μετατραπεί σε ένα χώρο ηρεμίας, χαλάρωσης και ξεκούρασης! 

Αποδράσεις στη φύση
Το κατάλυμα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ποδήλατα για μακρινούς περιπάτους στην φύση αλλά και στα γραφικά στενά του χωριού. Η κοινότητα της Λόφο είναι γνωστή για τη μοναδική της παραδοσιακή ομορφιά, τα γραφικά δρομάκια και τους φιλόξενους ανθρώπους! 

Το Apanemia Inn, υποδέχεται τους επισκέπτες του με ένα μπουκάλι κρασί και πρωινό (συμπεριλαμβάνονται στην τιμή).

Facebook: Apanemia Inn - Lofou/Cyprus
Instagramapanemia_inn
Τηλ: 99 527711

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close