Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μικρό μαγαζί με μεγάλη καρδιά και αυθεντικές γεύσεις από την Ιταλία

Ένα μικρό μαγαζί που φτιάχνει πεντανόστιμηιταλική πίτσα και την στέλνει στο σπίτι σου

Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2020

Είναι αλήθεια ότι αυτό το μαγαζί δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ. Το αντίθετο μάλιστα, μας εντυπωσιάζει πάντα και μας συγκινεί... πρώτα και πάνω από όλα με το φαγητό του, αφού αυτό είναι το ζητούμενο κάθε φορά που θα παραγγείλεις απ' έξω, αλλά και με τη μεγάλη τους καρδιά, την ευγένεια και την εξυπηρέτησή τους! 

Αυτό είναι το Quattrino. Ένα μικρό μεν μαγαζί με μεγάλη όμως καρδιά.... η οποία στην προκειμένη περίπτωση αγαπά την ιταλική κουζίνα και τις αυθεντικές της γεύσεις, τις οποίες φτιάχνει με τα πιο αγνά υλικά...

Ωστόσο, δεν μένει μόνο μέχρι εκεί, καθώς η καρδιά των ανθρώπων του, είναι τόσο μεγάλη κι ευγενική... που διαθέτουν κι ένα μέρος των εσόδων τους σε έναν πολύ «καλό σκοπό», στο TELETHON.

Πιο συγκεκριμένα, επειδή η προσφορά στον συνάνθρωπο για το Quattrino είναι πολύ σημαντική, προσφέρει στο TELETHON το 5% από το συνολικό ποσό κάθε παραγγελίας που θα κάνεις από την ιστοσελίδα του, quattrinoitaliano.com.

Το ιταλικό Quattrino λειτουργεί εδώ και 5 χρόνια στη Λευκωσία, μόνο για take away ή delivery παραγγελίες. Προσφέρει σταθερή ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, και τις πιο λογικές τιμές. Γι' αυτό άλλωστε και διατηρεί σταθερή την πελατεία του, αλλά αποκτά συνεχώς και νέους οπαδούς, που λατρεύουν τις νοστιμιές του!

Αν λοιπόν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πραγματικά εξαιρετικό -μία από τις νοστιμότερες πίτσες της πρωτεύουσας, όπως υποστηρίζουν όσοι την έχουν δοκιμάσει- τότε πρέπει οπωσδήποτε να παραγγείλεις μία από τις πίτσες που θα βρεις στο μενού του

Εδώ λοιπόν την πίτσα την κάνουν λεπτή, με ολόφρεσκα υλικά, ακολουθώντας αυθεντικές ιταλικές συνταγές, την ψήνουν σε ξυλόφουρνο και κάθε μπουκιά της είναι σαν ένα ταξίδι στον παράδεισο. Οι δε συνδυασμοί που θα βρεις στο πραγματικά πλούσιο μενού τους είναι πολλοί και πολύ νόστιμοι... με toppings που θα σου κλέψουν την καρδιά! 

Ωστόσο, εμείς θα σου προτείναμε να δοκιμάσεις την Margherita Pizza, φτιαγμένη με φρέσκια μοτσαρέλα, ή αν ακολουθείς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, τη vegan pizza με σος φτιαγμένο από ξηρούς καρπούς και σάλτσα ντομάτας, η οποία θα σε ενθουσιάσει με τη γεύση και τα αρώματά της. 

Από τα ολόφρεσκα ζυμαρικά, θα λέγαμε να παραγγείλεις την αυθεντική Carbonara που είναι φτιαγμένη με αυγό και guanciale (ιταλικό αλλαντικό) ή πανσέτα, ή τα γευστικότερα τορτελίνια που έχεις φάει ποτέ, τα Τortelone gigante, με άγριο μανιτάρι porcini και με σος από ντομάτα και τρούφα.  

Το μενού, όμως, πέρα από αυθεντική πίτσα, περιλαμβάνει κι όλες τις άλλες ιταλικές γεύσεις που έχεις αγαπήσει, αλλά και νέες προτάσεις οι οποίες συνοδεύονται από δροσερές σαλάτες και εμπνευσμένα ορεκτικά που μπορείς να παραγγείλεις με ένα απλό βήμα.

Garlic Bread και μοναδική φοκάτσια συμπληρώνουν το μενού.. και την απόλαυση! 

Μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του, το Quattrino είνα έτοιμο να μεγαλώσει και να αποκτήσει αδερφάκια, πράγμα που μπορεί να γίνει εύκολα, απλά και οπουδήποτε εσύ επιθυμείς. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μικρό χώρο, στον οποίο δεν θα επενδύσεις πολλά, αλλά θα σου αποφέρει ακόμα περισσότερα!

Εξάλλου, έχεις πολλούς λόγους για να επενδύσεις στην πιο νόστιμη, αυθεντική και χορταστική πρόταση franchise!

(77 77 62 77) Αθαλάσσας 76Ε, Στρόβολος, Λευκωσία.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη 18.00-22.00 & Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 18.00-22.30. 
Online παραγγελίες στο www.quattrinoitaliano.com
Facebookquattrinoitaliano
InstagramQuattrinocy 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close