Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2020
Ακύρωση των μεγάλων μαζικών εκδηλώσεων για το Καρναβάλι του 2021 απεφάσισε ο Δήμος Λεμεσού, εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο στις προθέσεις του είναι να διοργανώσει μια σειρά από παλιές και νέες εκδηλώσεις με τρόπους συμβατούς με τις υφιστάμενες την περίοδο του καρναβαλιού συνθήκες της πανδημίας.
Την σχετική απόφαση για αναπροσαρμογή του προγράμματος εκδηλώσεων για το Καρναβάλι του 2021 πήρε το δημοτικό συμβούλιο, μετά από εξέταση των νέων δεδομένων όπως διαμορφώνονται.
Οι συνθήκες της πανδημίας μας αναγκάζουν να αναπροσαρμόσουμε το Καρναβάλι του 2021. Οι μαζικές εκδηλώσεις όπως η Μεγάλη Παρέλαση και η Παιδική Παρέλαση αναγκαστικά δεν μπορούν να διοργανωθούν. Όμως σε κάθε περίπτωση, τη χαρά, τη διασκέδαση και τη αισιοδοξία που προσφέρει το Λεμεσιανό Καρναβάλι δεν πρέπει να την στερηθούν οι Λεμεσιανοί αλλά και όλοι οι άλλο συμπατριώτες μας, ειδικά αυτή την εποχή που την έχουν περισσότερο από ποτέ, ανάγκη. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα διοργανώσει μια σειρά από παλιές και νέες εκδηλώσεις με τρόπους συμβατούς με τις υφιστάμενες την περίοδο του καρναβαλιού συνθήκες της πανδημίας.
Σχετικά
Το Enavsma Foundation επενδύει ξανά στα όνειρα και το μέλλον των νέων
Απονομή υποτροφιών για την ακαδημαϊκή περίοδο 2026-2027
Αίθριος καιρός με βροχές στα ορεινά - Το σκηνικό μέχρι και την Κυριακή
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αυτοί είναι οι πιο φθηνοί προορισμοί για ένα city break στην Ευρώπη
Πόσο κοστίζει ένα Σαββατοκύριακο στις πιο οικονομικές πόλεις της Ευρώπης - Το εντυπωσιακό εύρημα της μελέτης
Η Ryanair ανακοίνωσε προσφορές για 9 προορισμούς, με τις τιμές να ξεκινούν από μόλις €14.99
Για τρεις μόνο μέρες
H Wizz Air επαναφέρει 4 προορισμούς στη Μέση Ανατολή για τον χειμώνα, με τιμές που αρχίζουν από €24.99
Το Ντουμπάι, το Άμπου Ντάμπι, η Τζέντα και το Αμμάν επιστρέφουν από τις 25 Οκτωβρίου, με 12 δρομολόγια, 49 εβδομαδιαίες πτήσεις και ναύλους από μόλις €24.99
Ένας νέος, άκρως εντυπωσιακός, χώρος για events κάθε εποχή
Το Lapatsa Countryside αλλάζει και φέρνει την ύπαιθρο μέσα από έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο
Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Πότε θα απολαύσουμε το εντυπωσιακό «Φεγγάρι του Καλαμποκιού»
Το «Φεγγάρι του Καλαμποκιού» (Corn Moon) είναι η παραδοσιακή ονομασία που δίνεται στη συγκεκριμένη πανσέληνο στη Βόρεια Αμερική.
Νέα Chief Operating Officer της Partners Connected Communications η Ειρήνη Χατζηπαύλου
Γιατί για την Partners, η αλλαγή δεν είναι κάτι που απλώς ακολουθεί. Είναι μέρος του τρόπου με τον οποίο συνεχίζει να αλλάζει το παιχνίδι
Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος συγγραφέας και εκδότης Βάσος Φτωχόπουλος
Υπήρξε άνθρωπος των γραμμάτων και των εκδόσεων, έχοντας συνδέσει το όνομά του με τις εκδόσεις «Αιγαίον»