Η Lily James θα υποδυθεί την Pamela Anderson!

Η Lily James και ο Sebastian Stan θα υποδυθούν τους ρόλους της Pamela Anderson και του Tommy Lee, στη μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων "Pam & Tommy" που θα προβληθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο Hulu!

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Craig Gillesppie και το σενάριο ο Rob Siegel, ενώ τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2021.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το εκρηκτικό πρώην ζευγάρι έχει ενημερωθεί για το project αλλά δεν θα έχει καμία ανάμειξη. 

Η υπόθεση εστιάζει στην ταραχώδη σχέση της ξανθιάς σεξοβόμβας και του ντράμερ των Mötley Crüe, ενώ μεγάλο μέρος της θα αφορά το διαβόητο sex tape από τον μήνα του μέλιτος, που εκλάπη από το σπίτι τους και κυκλοφόρησε. 

Μάλιστα, ο Seth Rogen θα ενσαρκώσει το ρόλο του ανθρώπου που έκλεψε και κυκλοφόρησε το ροζ βίντεο για να τους εκδικηθεί, ενός τεχνικού που είχε βρεθεί σπίτι τους για επιδιορθώσεις, η απόλυσή του ωστόσο ήταν επεισοδιακή, 

Η Pamela Anderson παντρεύτηκε τον Tommy Lee, στις 19 Φεβρουαρίου του 1995, έπειτα από γνωριμία 96 ωρών και το ζευγάρι απέκτησε τελικά δύο γιους. H δημοφιλής ξανθιά κατέθεσε αίτηση διαζυγίου δύο φορές και συμφιλιώθηκε και τις δύο, πριν το ζευγάρι χωρίσει οριστικά το 1998. Τον Μάρτιο του 2002, η Pamela δήλωσε δημόσια ότι είχε κολλήσει Ηπατίτιδα C από τον Tommy! 

Το ροζ βίντεο

Ένα ερασιτεχνικό βίντεο με ερωτικές σκηνές από τον μήνα του μέλιτος είχε κλαπεί από το σπίτι τους κι έκανε τρομερό πάταγο στο διαδίκτυο. Η Pamela Anderson μήνυσε την εταιρία που το διένειμε. Τελικά τα δικαστήρια απένειμαν στην Anderson και τον Lee 1,5 εκατομμύριο δολάρια συν αμοιβές δικηγόρων για το μερίδιο τους από τα κέρδη. Μετά απ’ αυτό η εταιρία πούλησε αντίγραφα από την κλεμμένη ταινία σε όλη τη χώρα με μεγάλη επιτυχία.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31