Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

5+1 εστιατόρια σου στέλνουν το ρεβεγιόν στο σπίτι

Ρεβεγιόν με τα όλα του, χωρίς καν να βγεις από την πόρτα

Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2020

Aυτά τα Χριστούγεννα είναι (με διαφορά) τα πιο περίεργα της ζωής μας. Χωρίς αγαπημένους, χωρίς εξόδους και επισκέψεις, χωρίς καν κάλαντα.

Δεν παύουν όμως να είναι Χριστούγεννα κι εμείς θα τα γιορτάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε! Δίπλα μας, τα εστιατόρια που στέλνουν σπίτι τα γιορτινά τους μενού και κάνουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι αξέχαστο!

Γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε τα 6 κυπριακά εστιατόρια που σου στέλνουν delivery το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Ousia Lounge-Cafe-Restaurant
Από το 2008, οπότε και άνοιξε τις πόρτες του, η Λεμεσός βρήκε την ουσία της ζωής, που δεν είναι άλλη από το καλό φαγητό και τη φιλική εξυπηρέτηση! Βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού δίπλα στο Μεσαιωνικό κάστρο και είναι γνωστό για τα πρωτότυπα πιάτα του τα οποία φτιάχνονται όλα απο βιολογικά προϊόντα καθώς επίσης για τα δροσιστικά του κοκτέιλς και τα λαχταριστά του επιδόρπια! Μάλιστα, για τις γιορτές ετοίμασε ένα ειδικό μενού, ώστε να μη σου λείψει τίποτα από το εορταστικό τραπέζι. 
>> Παράγγειλε στα 25 109 040 / ousialounge.com / Foody / Wolt / Bolt / Wolf. 

The Landmark Nicosia
Φέτος, που οι γιορτές ίσως μοιάζουν αλλιώτικες, και αναζητούμε τη ζεστασιά του σπιτιού μας, το ιστορικό 5 αστέρων ξενοδοχείο The Landmark Nicosia μοιράζεται μαζί μας την μαγεία των Χριστουγέννων, προσφέροντας ένα υπέροχο πλούσιο εορταστικό μενού, υψηλής γαστρονομίας με χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα. Εκπληκτικές πεντανόστιμες σαλάτες, πληθωρικά κυρίως και συνοδευτικά πιάτα με άρωμα Χριστουγέννων, και gourmet λαχταριστά επιδόρπια. Ένα μενού, με δελεαστικές γαστρονομικές προτάσεις, που υπογράφει ο Σεφ του ξενοδοχείου Στέλιος Στυλιανού και η ομάδα του. Το Luxury At Home by The Landmark Nicosia μενού είναι διαθέσιμο για κάτοικόν παράδοση ή takeaway από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι τις 10 Ιανουαρίου. Χαρείτε τις φετινές γιορτές χωρίς κούραση και άγχος! Το φαγητό το αναλαμβάνουν οι επαγγελματίες. Απολαύσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όμορφες οικογενειακές στιγμές, στη άνεση του σπιτιού σας με την υπογραφή και απαράμιλλη ποιότητα του ξενοδοχείου The Landmark Nicosia! Γιορτάστε την ομορφότερη εποχή του χρόνου με ξεχωριστό στιλ και ζήστε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία!
>> Για πληροφορίες & κρατήσεις: 22 653040 | 41 | 42 & events@thelandmarknicosia.com 

Salt & Fire
Μια νέα εμπειρία απόλαυσης στο σπίτι με την υπογραφή του σεφ του Salt & Fire εγκαινίασε μόλις το διάσημο εστιατόριο της επαρχίας. Συγκεκριμένα, το Salt & Fire το οποίο βρίσκεται μόλις τριάντα λεπτά μακριά από την πολύβουη Λευκωσία, στο χωριό Άγιος Ιωάννης της Μαλούντας, και εξειδικεύεται στο υψηλής ποιότητας κρέας, που το ψήνουν σε επαγγελματική σχάρα κλειδώνοντας με αυτόν τον τρόπο όλη τη γεύση και τη νοστιμιά του βοδινού, σου μεταφέρει την μοναδική αυτή εμπειρία στο σπίτι σου!  Αναλαμβάνει λοιπόν να σου ετοιμάσει ένα δείπνο μόνο για σένα και αυτούς που αγαπάς, στο δικό σου χώρο! 
>> Μάθε περισσότερα στο 99 999585.

Ρους 
Εδώ κι έναν περίπου χρόνο, στον όμορφο και ξεχωριστό χώρο του εστιατορίου Ρους στη Λευκωσία, απολαμβάναμε ένα μοναδικό fine dining μενού εμπνευσμένο από την ιστορία της Κύπρου. Η πανδημία ωστόσο κρατά τα εστιατόρια κλειστά, παρόλα αυτά οι άνθρωποί του δεν μένουν με δεμένα χέρια! Πρωτοπόροι εδώ και χρόνια στις υψηλού επιπέδου παροχές, οι άνθρωποι του Ρους καινοτομούν ξανά, προσπερνώντας τις δυσκολίες των ημερών, για να φέρουν στο τραπέζι μας τα εμβληματικά τους πιάτα, συνθέτοντας έτσι μία κομψή γιορτινή ατμόσφαιρα με υψηλό γαστρονομικό προφίλ. Η ομάδα του Ρους είναι έτοιμη να διθοργανώσει private dinners στο σπίτι σου, αρκεί να το ζητήσεις!
>> Μάθε περισσότερες πληροφορίες, καλώντας στο 22 760720.

Dionysus Mansion
Σε ένα επιβλητικό, πετρόκτιστο αρχοντικό στο κέντρο της πόλης, συμβαίνουν μερικά υπέροχα γευστικά θαύματα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο εστιατόριο που έχει βάλει σκοπό εδώ και λίγα χρόνια να κάνει το φαγητό μια εμπειρία που φέρνει χαμόγελα στο πρόσωπό σου, είτε με τις γεύσεις που προτείνει, είτε με τις τιμές στον κατάλογο, είτε με την αισθητική του και την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει. Μέχρι όμως να το επισκεφθούμε ξανά, ας χαμογελάσουμε απολαμβάνοντας τα πιάτα του στο σπίτι μας! Το δημοφιλές εστιατόριο έφτιαξε ένα μενού που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο, τόσο για παραμονή Χριστουγέννων όσο και για τα Χριστούγεννα αλλά και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. 
>> Μάθε περισσότερες πληροφορίες, καλώντας στο 25222210.

Columbia Beach
Είναι ομολογουμένως ένας πανέμορφος χώρος δίπλα στη θάλασσα με μια εντυπωσιακή πισίνα στη μέση, που προσφέρει την απόλυτη all day εμπειρία. Τα signature cocktail, τα υπέροχα πιάτα από τη διεθνή κουζίνα και η φιλική εξυπηρέτηση σε ενθουσιάζουν κάθε φορά που το επισκέπτεσαι, αλλά και κάθε φορά που παραγγέλνεις τα μοναδικά τους πιάτα για το σπίτι. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα, οπότε θα παραγγείλεις τα πιάτα για το γιορτινό τραπέζι. Στο μενού θα βρεις για ορεκτικά Olivier Salad, στα κυρίως Guinea Fowl Fillet και για γλυκό Mascarpone Bourbon Vanilla Mousse.
>> Δώσε την παραγγελία σου μέσω Bolt Food ή καλώντας στο 25324588 (και πάρε 15% off για τα takeaway).


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close