Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Αυτό είναι το νέο, ωραίο και πολύ νόστιμο burger spot της πόλης

Μόλις στάθμευσε στη Λεμεσό και φτιάχνει νόστιμα burger!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιανουαρίου 2021

To The MARVELous Cook μας πρωτοσυστήθηκε στο Zester, το διάσημο μπαράκι της παλιάς Λεμεσού, όπου στάθμευσε εκεί για ώρες φτιάχνοντας λαχταριστά burgers και όχι μόνο, αποτελώντας το ιδανικό φαγητό για να συνοδεύσει το ποτό ή για να αποτελέσει το κλείσιμο μίας εξόδου.

Το φιλόξενο περιβάλλον, βλέπεις του μαγαζιού, σε συνδυασμό με τις μοναδικές γεύσεις του MARVELous Cook, αποδείχθηκαν ιδανικά για να απολαύσει κανείς το συγκεκριμένο μενού, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που επέλεγαν να πάρουν και μαζί τους τις νοστιμιές του, φεύγοντας! 

Έτσι η οικογένεια του The MARVELous Cook, πήρε τη μεγάλη απόφαση να σταθμεύσει κάπου μόνιμα πλέον το food truck του και να σου σερβίρει τις λιχουδιές του σε πιο μόνιμη βάση! 

Έτσι κι έγινε! Πλέον τα νόστιμα burger αλλά και τα πιο λαχταριστά τάκος της πόλης τα βρίσκεις κάθε σαββατοκύριακο από τις 16.00-20.30 στην οδό Θεόδωρου Ποταμιάνου, απέναντι από το Γυμνάσιο Αγ. Νεοφύτου - κοντά στο Jumbo Κάτω Πολεμιδιών).

Και μπορεί το μενού του να μην είναι πολύ μεγάλο, αλλά μπορεί να κάθε γευστική επιθυμία, προτείνοντας δύο beef burger, το Amazing burger και το signature MARVELous burger, ένα chicken burger, το Incredible Chicken BLT burger, ένα veggie burger (το The Green Burger), καθώς επίσης και πεντανόστιμα tacos αλλά και πατάτες για να συνοδεύσεις το γεύμα σου! 

Πέρασε μία βόλτα από εκεί ή δώσε την παραγγελία σου στο 99688479 για take away.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close