Cine News , Κινηματογράφος

Το "Contagion" αποκτά sequel!

Με την υπογραφή των Steven Soderbergh και Scott Z. Burns!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιανουαρίου 2021

10 χρόνια μετά την προβολή του "Contagion", ο Steven Soderbergh συνεργάζεται ξανά με τον σεναριογράφο Scott Z. Burns, για να δημιουργήσουν ένα sequel της ταινίας που έγινε viral το 2020 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης δήλωσε τα εξής στο Happy Sad Confused podcast,: "Δεν θα το έλεγα πως είναι με την κυριολεκτική του έννοια ένα sequel. Δουλεύω σε έν project μαζί με τον Scott Burns, το οποίο θα είναι ένα φιλοσοφικό sequel του 'Contagion', αλλά σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Κατά κάποιον τρόπο θα μπορείς να δεις τις δύο ταινίες σαν ζευγάρι, αλλά θα έχουν διαφορετικό χρώμα μαλλιών. Ο Scott κι εγώ συζητάμε πώς θα ήταν το επόμενο βήμα της πλοκής του 'Contagion'. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε και ίσως θα πρέπει να πατήσουμε λίγο το γκάζι". 

Αν και δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι εννοεί ο Soderbergh με τον όρο "φιλοσοφικό sequel", αναμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα!

Στην υπόθεση της πρώτης ταινίας, ένας φονικός ιός ξεσπά κι απειλεί τους πάντες. Μια ειδική ομάδα γιατρών από όλον τον πλανήτη έχει πλέον την ευθύνη να σώσει την κατάσταση. Οι δημιουργοί του "Contagion" ήθελαν να φτιάξουν μια πολύ ρεαλιστική ταινία και το πέτυχαν ζητώντας τις συμβουλές επιδημιολόγων.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close