Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Ο ΚΟΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ανακοίνωσαν κάτι πολύ καλό

Διαδικτυακά μαθήματα γυμναστικής από τον ΚΟΑ και τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου 2021

Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες που δημιούργησε η πανδημία και η εφαρμογή περιοριστικών μέτρων, το Πρόγραμμα Αθλητισμός για Όλους (ΑΓΟ) του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) λάνσαρε πλατφόρμα online εκγύμνασης, δίνοντας μάλιστα δωρεάν πρόσβαση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Στην πλατφόρμα (https://ago.org.cy/platforma) προσφέρονται μαθήματα διαφόρων ειδών γυμναστικής και για κάθε ηλικία, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους του αθλητισμού να γυμναστούν από το σπίτι. Ειδικότερα, προσφέρονται μαθήματα γυμναστικής από γυμναστές του προγράμματος ΑΓΟ σε παιδιά, ενήλικες και άτομα τρίτης ηλικίας, ενώ παρέχονται συμβουλές για καλύτερη υγεία, διατροφή και άθληση. Απώτερος στόχος της πλατφόρμας να αναδείξει τα οφέλη της άσκησης στην υγεία. 

Αρωγός στην πρωτοβουλία αυτή είναι οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, οι οποίες στηρίζουν τη δημιουργία της πλατφόρμας στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή και Υγεία» που εφαρμόζουν, το οποίο προάγει έναν υγιεινό και αθλητικό τρόπο ζωής.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close