Cine News , Κινηματογράφος

Οι σειρές που πρέπει να δεις στο Netflix, αν σου άρεσε το "Lupin"

Ανακαλύψτε τώρα τις επόμενες αγαπημένες σας επιλογές

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου 2021

Ένας νέος κόσμος κινηματογραφικής και τηλεοπτικής πραγματικότητας έχει γίνει η αγαπημένη ασχολία εκατομμυρίων ανθρώπων, ιδιαίτερα μετά την εμφάνιση του Netflix. Η μόδα του συνδρομητικού καναλιού, που τα τελευταία χρόνια έχει εισχωρήσει δυναμικά στη συγκεκριμένη αγορά, αποκαλύπτει συνεχώς νέες και ανανεωμένες σειρές με μοναδικούς πρωταγωνιστές. Μια από αυτές είναι φυσικά το γαλλικό "Lupin" που ήδη έχει γίνει νούμερο ένα. Με πρωταγωνιστή τον χαρισματικό Omar Ty που παίζει τον Assane Diop, έναν απελπισμένο άντρα που θέλει να εκδικηθεί για το θάνατο του πατέρα του, το μόνο βέβαιο είναι πως σας έχει κρατήσει έως και το τελευταίο λεπτό σε αγωνία. 

Για εσάς, λοιπόν, οι παρακάτω κορυφαίες επιλογές σε σειρές θα αποτελέσουν την τέλεια συνέχεια σε όλη αυτή την αγωνία που πέτυχε να "χτίσει" η μοναδική αυτή σειρά. 

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί του τηλεκοντρόλ σας.
 

La Casa De Papel
Το ισπανικό θρίλερ του Netflix La Casa de Papel είναι ένα πολύ καλά δομημένο κομμάτι ψυχαγωγίας που θα ζήλευαν ακόμη και οι καλύτεροι σκηνοθέτες. Κάθε επεισόδιο οδηγεί στο επόμενο, δημιουργώντας το δράμα με ένα εκρηκτικό φινάλε κατά τη διάρκεια κάθε σεζόν. Ξεχωριστές πρωσοπικότητες ανθρώπων που συγκρούονται, αφάνταστες ληστείες και ένας κόσμος που ζητοκραυγάζει για τα επιτεύγματα μερικών ανθρώπων δημιουργεί το κράμα μιας σειράς που αν δεν έχετε παρακολουθήσει, θα πρέπει να το κάνετε άμεσα.  

Ομοιότητες: Ληστείες και Αποφυγή της αστυνομίας

House MD
Φανταστείτε έναν γιατρό τόσο ευφυή και αντικοινωνικό που είναι εξίσου πιθανό να λάβετε μια σαρκαστική απάντηση και μια σωστή διάγνωση. Το House MD είναι μια θαυμάσια ιατρική σειρά που έχει σπάσει όλα τα ρεκορ και που συνδυάζει ανθρώπινες ιστοριές με μερικές από τις πιο ασυνήθιστες περιπτώσεις ασθενών. Δοκιμές, σφάλματα και ομαδική δουλειά οδηγούν σε ένα εκπληκτικο τελικό αποτέλεσμα που κράτησε 8 ολόκληρες σεζον.

Ομοιότητες: Μυστήριο και Ύφος 

White Collar
Με μια αίσθηση "Catch Me If You Can", το White Collar είναι μια σειρά που περιστρέφεται γύρω από έναν εγκληματία γνωστού ως «Dutchman», ο οποίος συμφωνεί να βοηθήσει το FBI για να πιάσει άλλους εγκληματίες που δρουν με παρόμοιο τρόπο με το δικό του χρησιμοποιώντας την εμπειρία του. Η σειρά έχει όλα τα συνηθισμένα κλισέ που θα περίμενε κανείς από αυτό το είδος, με τον Peter και τον Neal να παίζουν τις «καλές αστυνομικές» και «κακές αστυνομικές» προσωπικότητες. Υπάρχει όμως ένα πλήθος επεισοδίων και μια συνεχώς εξελισσόμενη πλοκή στο κέντρο αυτής της σειράς που τελικά δημιουργεί ένα πραγματικά συναρπαστικό αποτέλεσμα. Το σόου είναι πολύ καλά γραμμένο και δεδομένου ότι υπάρχουν 6 σεζόν απολαύσετε, θα σας γεμίσει τα κενά που δημιούργησε το Lupin. 

Ομοιότητες: Ύφος και Χαρισματικοί Χαρακτήρες

The Mentalist
Ο Patrick Jane εργάζεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος για το CBI (California Bureau Of Investigation) με ένα εντυπωσιακό ιστορικό στην επίλυση σοβαρών εγκλημάτων χάρη στις ικανότητες παρατήρησής του. Επιπλέον, κάνει επίσης συχνή χρήση των διανοητικών του ικανοτήτων για να οδηγήσει τους μάρτυρες και τους παραβάτες να αποκαλύψουν γεγονότα γνωστά μόνο σε αυτούς. Χωρισμένο σε 7 σεζόν, το The Mentalist θα σας συναρπάσει με πολλά διαφορετικά επεισόδια, γεμάτα από ανατροπές και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις εγκλημάτων. Υπάρχει επίσης μια ενδιαφέρουσα μακροχρόνια ιστορία, με τον Patrick να προσπαθεί να βρει έναν τρελό που ονομάζεται "Red John" που σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του. Αν σας άρεσε ο τόνος του Lupine, θα πρέπει να είστε στο στοιχείο σας με αυτό το εξαιρετικό plot. 

Ομοιότητες: Ύφος και Προϊστορία

Carmen Sandiego
Διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό και συναρπαστικό χαρακτηρίζεται το συγκεκριμένο animation που έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η Carmen Sandiego είναι μια μοναδική κατάσκοπος που παρουσιάζεται σε μια σειρά προσαρμοσμένη σε μεγάλο σημείο σε ένα παιδικό κοινό που παρόλα αυτά θα τη λατρέψουν και οι ενήλικες. Αυτή η ιστορία κατασκοπείας χωρίζεται σε 4 σεζόν και παίρνει πολλά στοιχεία από μια σειρά παιχνιδιών με το ίδιο όνομα. Παρόλα αυτά σε όσους από τους μικρούς σας φίλους αρέσει ο τόνος και το ύφος της σειράς εγκλημάτων με πρωταγωνίστρια την  Kim Possible είναι βέβαιο πως θα κατανοήσουν το λόγο που λατρέψατε το Lupin. Ένα μίγμα καλλιτεχνικής αισθητικής με πλήθος εκπαιδευτικού περιεχομένου. 

Ομοιότητες: Ληστείες

Great Pretender
Το Great Pretender είναι ένα πραγματικά υπέροχο anime, αυτή τη σειρά για ενήλικες. Στα 14 επεισόδιά του, αυτό το γεμάτο αυτοπεποίθηση animation, συνδυάζει τα στοιχεία της σειράς Carmen Sandiego με το πλούσιο στιλ σουρεαλισμού του Πικάσο και τελικά δημιουργήσει μια σειρά που θα σας μείνει αξέχαστη. Είναι καλογραμμένο, έχει όμορφο ρυθμό και εντυπωσιάζει τόσο με την πλοκή όσο και με τις εικόνες του. Οι διαφορετικές οπτικές δίνουν σε καθέναν από τους χαρακτήρες την ευκαιρία να βρίσκεται στο προσκήνιο και με εύλογες αναδρομές κάνουν το θεατή να κατανοήσει ολόκληρη την ιστορία. Πολλοί το χαρακτήρισαν ένα από τα καλύτερα anime του 2020.

Ομοιότητες: Ληστείες και Μεγάλες Αποκαλύψεις

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close