Η Λεμεσός (τον Αύγουστο) θα αποκτήσει Κέντρο Ενασχόλησης Ενηλίκων

Ο Δήμος Λεμεσού αναβαθμίζει τις κοινωνικές του υπηρεσίες προς τα ηλικιωμένα άτομα.

Μόνιμη έγνοια και φροντίδα του Δήμου Λεμεσού ήταν και παραμένει η αναβάθμιση των κοινωνικών του υπηρεσιών προς τα ηλικιωμένα άτομα. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλει το Κέντρο Ενασχόλησης Ενηλίκων του Δήμου Λεμεσού, το κτιριακό συγκρότημα του οποίου θα είναι έτοιμο τον Αύγουστο αυτού του χρόνου. Τον χώρο όπου ανεγείρεται το Κέντρο Ενασχόλησης Ενηλίκων επί της οδού Φιλελλήνων (περιοχή Σίνε Βόλος) επισκέφθηκε ο δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολάιδης, συνοδευόμενος απο δημοτικούς συμβούλους, προκειμένου να ενημερωθεί για τη πορεία των διεξαγόμενων εργασιών.  

Η δημιουργία του Κέντρου, ενισχύει και προσθέτει στις υποδομές που αφορούν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, δήλωσε ο δήμαρχος. Επεσήμανε δε ότι οι χώροι του θα χρησιμοποιούνται και για τη διοργάνωση εκθέσεων, θεατρικών παραστάσεων, διαλέξεων, εκδηλώσεων, προβολών και άλλων δραστηριοτήτων όπως εκπαίδευση μουσικής, θεάτρου, χορού, γυμναστικής, διδασκαλίας καλών τεχνών (ζωγραφικής γλυπτικής, χειροτεχνίας κλπ) και άλλα .

Το έργο, το κόστος του οποίου θα φθάσει το 1.5 εκ. ευρώ, συγχρηματοδοτείται  από το «Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξης»  με άξονα προτεραιότητας «Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη» της προγραμματικής περιόδου 2014 -2020, τους Εθνικούς Πόρους και το Δημοτικό Ταμείο.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28