Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιανουαρίου 2021
Το Netflix ανακοίνωσε ότι η παραγωγή του δεύτερου κύκλου της σειράς εποχής «Μπρίτζερτον» θα αρχίσει εντός του έτους.
Η πλατφόρμα κοινοποίησε ένα μονταρισμένο βίντεο με πλάνα από το πρώτο επεισόδιο με το εξής μήνυμα: «Ετοιμαστείτε για μια ακόμη κοινωνική σεζόν! Το @Bridgerton θα επιστρέψει για τον κύκλο 2!».
Ενώ ένα δεύτερο tweet που δημοσιεύτηκε από διαφορετικό λογαριασμό του Netflix υπαινίχθηκε μια σημαντική αλλαγή: «Και σύμφωνα με την Λαίδη Γουίσλνταουν, ο Λόρδος Άντονι Μπρίτζερτον σκοπεύει να κυριαρχήσει στην κοινωνική σεζόν».
Μάλιστα, η πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα έκδοση του «Lady Whistledown’s Society Papers», της κοινωνικής στήλης της Λαίδη Γουίσλνταουν, η οποία μεταφέρει το τελευταίο καυτό gossip που είναι ότι «το Bridgerton θα επιστρέψει επίσημα για μία δεύτερη σεζόν».
Το σημείωμα τελειώνει πάντως ως εξής: «Ωστόσο, ευγενικέ αναγνώστη, προτού θέσετε αιτήματα ζητώντας περισσότερες πικάντικες λεπτομέρειες, σας ενημερώνω ότι είμαι απρόθυμη να παραθέσω επιπλέον στοιχεία αυτή τη στιγμή. Ούτως ή άλλως, η υπομονή είναι αρετή».
Πιθανώς είναι ο εύσχημος τρόπος με τον οποίον το Netflix δηλώνει ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να δώσει ημερομηνία πρεμιέρας.
Την αφηγήτρια «Λαίδη Γουίσλνταουν», η οποία αποκαλύπτει τα σκάνδαλα και τους έρωτες της υψηλής κοινωνίας στο Λονδίνο του 1813, όπου εκτυλίσσεται η ρομαντική κομεντί, υποδύεται, χωρίς να εμφανίζεται, η Τζούλι Άντριους.
Το «Μπρίτζερτον» είναι η πρώτη σειρά που γυρίζεται για το Netflix από την εταιρεία παραγωγής Shondaland, μετά την πολυετή συμφωνία της διάσημης παραγωγού Σόντα Ράιμς («Grey’s Anatomy», «Scandal», «How to Get away with murder») με την πλατφόρμα το 2017.
Όπως είναι γνωστό, το «Μπρίτζερτον» έγινε επιτυχία άμα τη εμφανίσει, που σημαίνει, με την πρεμιέρα του, ανήμερα Χριστουγέννων.
Σχετικά

"Jaws": 50th Anniversary Screening στον κινηματογράφο Πάνθεον
Eπετειακή προβολή της θρυλικής ταινίας του Steven Spielberg, για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την κυκλοφορία της

Οι 4 ταινίες που θα δούμε στο θερινό σινεμά της παλιάς Λευκωσίας
Η πιο όμορφη αυλή της παλιάς πόλης, ετοιμάζεται για προβολές και τον Ιούλιο

Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Μέριλ Στριπ, Αν Χάθαγουεϊ, Έμιλι Μπλαντ και πάλι μαζί
Επιστρέφει και ο απολαυστικός Στάνλεϊ Τούτσι. Νέα άφιξη ο Κένεθ Μπράνα. Τα γυρίσματα αρχίζουν αυτή την εβδομάδα

Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν
Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»

Το Πάνθεον προβάλει την νέα παραγωγή του καταξιωμένου Ιταλού σκηνοθέτη Nani Moreti
Η "Βιττόρια" σε 5 καλοκαιρινές προβολές στην Κύπρο

Οι καλύτερες και χειρότερες επιδόσεις στο φετινό box office
Οι πωλήσεις εισιτηρίων έχουν αυξηθεί κατά 18% από το 2024 αλλά η κινηματογραφική βιομηχανία απέχει ακόμη πολύ από τη δυναμική της προ-κορονοϊού εποχής.

Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times
Από το "In the Mood for Love" μέχρι το "Get Out" και το "Mad Max: Fury Road", η λίστα που παρουσίασαν οι New York Times συγκεντρώνει τις πιο επιδραστικές ταινίες των τελευταίων 24 ετών, όπως τις ψήφισαν εκατοντάδες δημιουργοί, ηθοποιοί και κριτικοί σε όλο τον κόσμο

Μετά το «Avatar» ο Τζέιμς Κάμερον κάνει ταινία για τη Χιροσίμα
«Θέλω να γυρίσω μια ταινία που θα υπενθυμίζει στους ανθρώπους τι κάνουν αυτά τα όπλα και πόσο εντελώς ανεπίτρεπτο είναι έστω και να σκεφτόμαστε τη χρήση τους». Η έντονη κριτική του για το «Οπενχάιμερ» του Νόλαν.

Ο Ματ Ριβς ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε το σενάριο της νέας ταινίας Batman
Το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «The Batman» θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2027

50 χρόνια "Τα σαγόνια του καρχαρία" - Η επιστροφή ενός θρύλου στον κινηματογράφο
Με αφορμή τα 50 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία της το Πάνθεον προβάλει στις 9 Ιουλίου στις την ταινία του Steven Spielberg – ‘Jaws Τα σαγόνια του καρχαρία’

Ο Ααρον Σόρκιν επιστρέφει με το «The Social Network Part II» και η ιστορία του Facebook συνεχίζεται
Ο βραβευμένος με Οσκαρ σεναριογράφος της πρώτης ταινίας του Ντέβιντ Φίντσερ επιστρέφει αυτή την φορά όχι μόνο στο σενάριο της δεύτερης ταινίας αλλά και στην σκηνοθεσία της.

Γιώργος Λάνθιμος: Πρώτο τρέιλερ του «Bugonia» - Η απαγωγή της Έμμα Στόουν
«Αυτό είναι το σχέδιο τους. Να γίνουμε σαν τις μέλισσες. Μα δεν το ελέγχουν πια. Εμείς το ελέγχουμε».