Θέατρο , News

Μια καινούρια δράση ξεκινά τον Φεβρουάριο από το Θεάτρο Ριάλτο 

Rialto Theatre Live: Ηπλατφόρμα που θα μεταφέρει το ζωντανό πρόγραμμα του Θεάτρου Ριάλτο σε ψηφιακή μορφή

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2021

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες για την κοινωνία και τον χώρο του πολιτισμού, το Θέατρο Ριάλτο με συνέπεια και ευθύνη απέναντι στους καλλιτέχνες και το κοινό, αλλά και θέλοντας να στηρίξει ακόμη περισσότερο την καλλιτεχνική δραστηριότητα και την πολιτιστική παραγωγή, δημιουργεί την πλατφόρμα Rialto Theatre Live.

Η πλατφόρμα θα μεταφέρει το ζωντανό πρόγραμμα του Θεάτρου Ριάλτο σε ψηφιακή μορφή, συνδυάζοντας την τεχνολογία με τις απαραίτητες συνθήκες δημιουργίας.

Από το Φεβρουάριο και για όσο καιρό το θέατρο παραμένει κλειστό, θα διοργανώνονται ζωντανές διαδικτυακές μεταδόσεις παραγωγών από τη σκηνή του θεάτρου, με πρόσβαση σε όσους θεατές ενδιαφέρονται, έναντι μικρού συμβολικού εισιτηρίου. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα χρησιμοποιούνται για την επέκταση του προγράμματος και τη διεύρυνση του με νέες παραστάσεις και καλλιτέχνες.

Ταυτόχρονα θα δίνεται η δυνατότητα σε όσους αδυνατούν να καταβάλλουν το αντίτιμο, να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση, εξασφαλίζοντας σχετικό κωδικό από το ηλεκτρονικό ταμείο του θεάτρου.

Το Θέατρο Ριάλτο με τις απευθείας μεταδόσεις του δεν επιθυμεί με κανένα τρόπο να υποκαταστήσει τις ζωντανές συναντήσεις καλλιτεχνών και κοινού. Γεφυρώνει μόνο την απόσταση, μέχρι την ημέρα που και πάλι, μαζί με όλες τις πολιτιστικές στέγες, θα καλωσορίσει καλλιτέχνες και κοινό σε μια πραγματικά ζωντανή συνεύρεση και αλληλοεπίδραση.

Η απευθείας μετάδοση θα είναι διαθέσιμη στη σελίδα του θεάτρου και οι θεατές θα συντονίζονται πριν την έναρξη κάθε παράστασης, αφού θα έχουν εξασφαλίσει τους σχετικούς κωδικούς πρόσβασης. Η παράσταση θα πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο επί σκηνής και θα μεταδίδεται ζωντανά απευθείας. Για αυτό το λόγο οι παραστάσεις δεν θα είναι διαθέσιμες μετά την ολοκλήρωση τους.

Το πρόγραμμα παραστάσεων καθώς και άλλες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close