Κινηματογράφος

Netflix: Τι καινούργιο ετοιμάζει σε animated σειρές;

Τι ανακοίνωσε και τι προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιανουαρίου 2021

Η πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε τα σχέδια της για δύο νέες σειρές βασισμένες στο «Tomb Raider» και το «Skull Island».

Οι animated σειρές και ιδίως οι ιαπωνικές παραγωγές έχουν αποκτήσει πολλούς φίλους τα τελευταία χρόνια, κάτι το οποίο έχει αναγνωρίσει το Netflix. Έτσι μετά τα «Altered Carbon: Redsleeved» και «Transformers: War for Cybetron» της περασμένης χρονιάς, η πλατφόρμα streaming αποφάσισε να γυρίσει δύο anime σειρές με την Lara Croft του «Tomb Raider» και τον εμβληματικό King Kong.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, η νέα σειρά «Tomb Raider» θα συνδέεται με την πρόσφατη rebooted τριλογία των βιντεοπαιχνιδιών και θα διαδραματίζεται μετά το «Shadow of the Tomb Raider» του 2018. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τίποτα για την πλοκή της νέας σειράς ή ένα η Camilla Luddington θα δανείσει τη φωνή της ξανά στην ηρωίδα.

Το Netflix ανακοίνωσε επίσης σχέδια για μια spin-off σειρά βασισμένη στο «Νησί του Κρανίου», το reboot του 2017 που αποτελεί μέρος του νέου MonsterVerse της Legendary. Η σειρά αναμένεται να διαδραματιστεί στο νησί του θρυλικού King Kong, ωστόσο παραμένει άγνωστο εάν θα είναι πρίκουελ στις πρόσφατες ταινίες ή κάποια είδους συνέχεια.

 

 

Παράλληλα, συνεχίζεται ο σχετικός προγραμματισμός της πλατφόρμας streaming για φέτος με μια animated ταινία βασισμένο στο «The Witcher», το «Nightmare Of The Wolf», αλλά και τις νέες περιπέτειες του He-Man στο «Masters of the Universe: Revelation» από τον Kevin Smith.

Πηγή: clickatlife.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close