Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ξέρουμε πού θα δοκιμάσεις cruffin, τη νέα γλυκιά εμμονή

Το περιζήτητο γλυκό μόλις έφτασε και στη Λάρνακα!

Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2021

Tο Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες της νέας γλυκιάς τρέλας. Ο λόγος για τα cruffins, που από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν έκαναν τους γλυκατζήδες όλης της γης να χάσουν την ψυχραιμία τους. Ένα εκπληκτικό σνακ, που σε συνεπαίρνει τόσο με την εμφάνιση όσο και με τη γεύση του.

Προέρχεται ουσιαστικά από την σύνθεση δυο πασίγνωστων γλυκών: του γαλλικού κρουασάν και του μάφιν. Από το πρώτο παίρνουμε τη βουτερένια ζύμη του, η οποία ψήνεται σε καλούπια για μάφιν, αφήνοντας χώρο στο εσωτερικό τους για διάφορα είδη γέμισης, από κρέμα και σοκολάτα, μέχρι μαρμελάδες, σταφίδες, καραμελωμένα ξηρούς καρπούς και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστείτε. Τα αφράτα cruffin, συνήθως, πασπαλίζονται με λίγη ζάχαρη και κανέλα,δημιουργώντας γευστικές εκρήξεις. Γι’ αυτό, άλλωστε, από τότε που βγήκαν στη αγορά, ουρές σχηματιζόταν στους φούρνους που τα έκαναν μόδα από το πρωί.

Στην Κύπρο θα τα απολαύσεις:
Λαχταριστά κράφιν λοιπόν μπορείς να βρεις στη Λευκωσία, στον φούρνο Honest Bread Bakery, όπου θα τα δοκιμασεις σε διάφορες εκδοχές, αυτές όμως τις μέρες τα φτιάχνουν με Tiramisu Cruffin και Cinammon Cruffin.

Ωστόσο από σήμερα και η Λάρνακα απολαμβάνει εκπληκτικά κράφιν, στο The Third Room το οποίο έχει ανοίξει εδώ και μερικούς μήνες. Στο μενού του θα βρουν πολύ καλό καφέ, εμπνευσμένα κοκτέιλ (μιας και λειτουργεί και ως distillery bar) αλλά και αρκετές επιλογές σε φαγητά, τόσο για vegan όσο και non vegan, με το μενού να αλλάζει κατά διαστήματα. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close