Cine News , Κινηματογράφος

Nicole Kidman: Ενθουσιασμένη που θα υποδυθεί την Lucille Ball

Η Χολιγουντιανή σταρ θα υποδυθεί τη διάσημηκοκκινομάλλα κωμικό

Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2021

Το ρόλο της Lucille Ball θα υποδυθεί η Nicole Kidman στην επερχόμενη ταινία του Aaron Sorkin "Being the Ricardos", με συμπρωταγωνιστή τον Javier Bardem, ο οποίος θα ενσαρκώσει το σύζυγό της, Desi Arnaz. 

Η δημοφιλής σταρ του Χόλιγουντ, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας, μίλησε για το ρόλο της στο Variety, λέγοντας τα εξής: "Ναι, θα ήθελα πολύ να το κάνω. Με τα λόγια του Aaron και την κατεύθυνση του και τον Javier... αυτό είναι μια υπέροχη προοπτική, ξέρετε. Αλλά ναι, φύγαμε. Ας το δοκιμάσω. Θα κάνω το καλύτερο, θα δω αν μπορώ να το κάνω". 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρόσθεσε ότι παρακολουθεί πολλά επεισόδια του εμβληματικού show "I Love Lucy", λέγοντας: "Λατρεύω τη Lucille, τη βλέπω τώρα και είναι σαν να είναι εδώ. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που οι άνθρωποι θα μπορέσουν να δουν αυτά που ο Aaron έμαθε για την Lucille και τον Desi. Δεν ήξερα τίποτα απ' όλα αυτά".

Ποια ήταν η Lucille Ball; 

Η Lucille Désirée Ball, ήταν Aμερικανίδα κωμική ηθοποιός του θεάτρου, του σινεμά, της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, μοντέλο, παραγωγός και πρωταγωνίστρια των σειρών "I Love Lucy". Μία από τις πλέον δημοφιλείς και με επιρροή ηθοποιούς των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια της ζωής της, με μια από τις μακροβιότερες καλλιτεχνικές καριέρες, ιδιαίτερα στην Τ.V.. H Ball ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της τη δεκαετία του ΄30, εξελισσόμενη σε ραδιοφωνική και κινηματογραφική ηθοποιό στη δεκαετία του '40 και τηλεοπτική σταρ στα 1950s. Εξακολουθούσε να πρωταγωνιστεί στα 1960s και 1970s.

To 1962 έγινε η πρώτη γυναίκα που διεύθυνε ένα μεγάλο τηλεοπτικό στούντιο, το οποίο παρήγαγε πολλές επιτυχημένες και δημοφιλείς σειρές. Προτάθηκε για τα βραβείο Emmy δεκατρείς φορές και το κέρδισε τέσσερις. 

Παντρεύτηκε τον κουβανό μουσικό Desi Arnaz το 1940. Στις 17 Ιουλίου του 1951, ενώ η Lucille ήταν σχεδόν 40 ετών, γέννησε το πρώτο τους παιδί, την Lucie Désirée Arnaz. Στις 26 Απριλίου του 1989, πέθανε από ρήξη ανευρύσματος αορτής, σε ηλικία 77 χρονών.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close