Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Αυτό είναι το πεντάστερο ξενοδοχείο (μόνο για ζευγάρια) που έρχεται στην Αγία Νάπα

Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2021

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο για ενήλικες εγκαινιάζει η Bella Napa Hotels, προετοιμάζοντας το άνοιγμα του πεντάστερου Amarande, στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ανακαίνιση του υφιστάμενου ξενοδοχείου Bella Napa Bay, το κτίριο του οποίου θα ανακαινιστεί πλήρως.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του InBusiness, το Amarande είναι το αποτέλεσμα μερικής ανακατασκευής και ριζικής ανακαίνισης του υπάρχοντος κτηρίου του Bella Napa Bay Hotel, της κατασκευής πρόσθετων νέων εγκαταστάσεων και ενός πέμπτου ορόφου που αύξησε τον αριθμό των διαθέσιμων κλινών.

Το νέο ξενοδοχείο, το οποίο θα λανσαριστεί ως πέντε αστέρων, θα επανατοποθετηθεί στην αγορά μόνο για ενήλικες και ως εκ τούτου θα μετονομαστεί σε Amarande.

Τα προϋπάρχοντα δωμάτια του ξενοδοχείου, καθώς και οι δημόσιοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι έχουν ανακαινιστεί πλήρως, ενώ άλλοι χώροι, όπως το λόμπι, οι βεράντες και το εστιατόριο έχουν επίσης επεκταθεί.

Ένα νέο a la carte εστιατόριο, μια νέα πισίνα με εστιατόριο και μπαρ, καθώς και ένα νέο σπα με εσωτερική πισίνα και κέντρο υγείας είναι μερικές από τις προσθήκες.

Ανοίγει τις πόρτες του στα τέλη Απριλίου
Με την προσθήκη του πέμπτου ορόφου, η χωρητικότητα αυξήθηκε από 143 σε 168 δωμάτια, και ως εκ τούτου το νέο ξενοδοχείο διαθέτει 157 deluxe δωμάτια, πέντε signature σουίτες, μία penthouse σουίτα και πέντε prestige swim-up σουίτες.

Το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στα τέλη Απριλίου 2021 υπό τη γενική διεύθυνση του Ανδρέα Χριστοδουλίδη, ο οποίος διαθέτει σημαντική εμπειρία σε διάσημα ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Κύπρο και την Ελλάδα, όπως Le Meridien Limassol Spa & Resort (νυν Parklane), Palm Beach Hotel & Bungalows, Intercontinental Aphrodite Hills Resort Hotel, Alexander the Great Beach Hotel, Myconian Collection Hotels and Resorts, και προσφάτως το TUI Sensimar Oceanis Beach & Spa Resort.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για όλα τα ξενοδοχεία στην Κύπρο εκκρεμεί η δήλωση επίσημης κατάταξης, έπειτα από επιθεώρηση εγκαταστάσεων, μετά το άνοιγμα, από το αρμόδιο Υφυπουργείο.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close