Παιδί

Ο Μικρός Πρίγκιπας σε live streaming, θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους

Μια διαδραστική παράσταση κουκλοθεάτρου σε ζωντανή μετάδοση με δυνατότητα συμμετοχής των παιδιών

Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2021

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» αποτελεί θεατρική μεταφορά του κλασικού αριστουργήματος του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ που μεταφέρει στα παιδιά σημαντικά μηνύματα για την φιλία, την αγάπη και τη δύναμη της φαντασίας. Ταυτόχρονα καυτηριάζει τις συμπεριφορές του κόσμου των μεγάλων που σε αρκετές περιπτώσεις χαρακτηρίζονται από ματαιοδοξία, εγωισμό, δίψα για εξουσία και λεφτά, απληστία, συμπεριφορές που οδηγούν τους ανθρώπους στη μοναξιά.

Το μαγικό ταξίδι του μικρού πρίγκιπα, μεταφέρει στα παιδιά ανεκτίμητα μηνύματα ζωής και ταυτόχρονα θυμίζει στους μεγάλους τι πραγματικά έχει ουσία στη ζωή.

«Με την καρδιά βλέπεις πάντα καλύτερα. Την ουσία δεν την βλέπουνε τα μάτια», γράφει ο Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ.

Επί σκηνής, οι τρεις ηθοποιοί με ευφάνταστους τρόπους και αυτοσχεδιασμούς, που θα εκπλήξουν μικρούς και μεγάλους, μεταφέρουν αυτά τα μηνύματα δημιουργώντας μια πρωτότυπη παράσταση.

Μια διαδραστική παράσταση κουκλοθεάτρου σε ζωντανή μετάδοση με δυνατότητα συμμετοχής των θεατών. Οι θεατές θα μπορούν να συμμετέχουν στην παράσταση μαζί με τους κουκλοπαίκτες (προΰποθέτει συναίνεση του θεατή). Μια ευφάνταστη παράσταση με ηθοποιούς, αυτοσχεδιασμούς, κούκλες και human-puppets που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους!

Με τον 10ψήφιο κωδικό του εισιτηρίου σας (κωδικός κάτω από barcode) θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση τη μέρα και ώρα προβολής της κάνοντας κλικ στο πιο κάτω "VIEW ONLINE" Link.

Οικογενειακό Εισιτήριο €8 (Προβολή σε μία συσκευή)
*Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close