Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2021
Η φετινή Γιορτή των Ερωτευμένων θα είναι σίγουρα διαφορετική: στις 14 Φεβρουαρίου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Σάκης Ρουβάς, μάς ανοίγει το σπίτι του και μας υποδέχεται σε μία βραδιά γεμάτη μουσική και vibes αγάπης!
Τραγούδια που λατρέψαμε, που έχουν «ντύσει» με τους στίχους και τις μελωδίες τους δικές μας ξεχωριστές στιγμές και έχουν κάνει τις καρδιές μας να χτυπούν δυνατά, έρχονται σε αυτό το Love Concert με την μοναδική ερμηνεία του Σάκη Ρουβά, πλαισιωμένη από τους εκπληκτικούς μουσικούς του.
Η Εύα Νάθενα, στην εικαστική επιμέλεια, ολοκληρώνει τον καμβά αυτής της ξεχωριστής βραδιάς, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον ικανό να μας «μεταφέρει» στο πλευρό του αγαπημένου μας ερμηνευτή. Μπορεί ακόμα να κρατάμε... αποστάσεις, όμως η μουσική πάντα θα είναι ένας ξεχωριστός τρόπος που μας ενώνει και πάντα θα γίνεται αφορμή να μοιραζόμαστε αξέχαστες εμπειρίες.
Σας περιμένουμε όλους στις 14.02 στις 20:00 για να γιορτάσουμε μαζί την απόλυτη ημέρα της αγάπης και να στηρίξουμε το έργο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας.
E
Σχετικά

Ο Έλληνας ράπερ Dani Gambino στη Λεμεσό για συναυλία την Τέταρτη 9 Ιουλίου (βίντεο & φωτο)
Πάρτε τα εισιτήρια σας



Minthis Music Festival 2025: Όταν η μουσική συναντά την αρμονία της φύσης
Πέντε μουσικές βραδιές με φόντο το φυσικό περιβάλλον και την ηρεμία του τοπίου.

Βαρθακούρης και Βαρδής έρχονται Λευκωσία για ένα δυνατό live
Μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση

Ο Γιάννης Μαργάρης ετοιμάζεται για την συναυλία του με special guest την Ευρυδίκη
Μαζί τους η Δέσποινα Ανδρέου, ο Dj Ash και opening acts από ανερχόμενα αστέρια

Η Βάκια Σταύρου τραγουδά τη «Σερενάτα του σεληνόφωτος», σε μια ξεχωριστή τοποθεσία
Tραγούδια της θάλασσας, της νοσταλγίας και του έρωτα


Ζητείται αποκλεισμός του Ισραήλ από τη Eurovision: «Ώρα της αλήθειας», λέει ο πρόεδρος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Ισλανδίας
Σε άρθρο γνώμης που δημοσιεύτηκε την Τρίτη στον ισλανδικό ιστότοπο Vísir, ο Hafstein δηλώνει ότι «η στιγμή της αλήθειας για τη Eurovision έχει φτάσει»

Σ' αυτό το στάδιο θα δοθεί η συναυλία της Κατερίνας Λιόλιου τον Αύγουστο
Για μία μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στην Πόλη Χρυσοχούς

Οι 6 μεγάλες συναυλίες του Κώστα Μακεδόνα στην Κύπρο που δεν πρέπει να χάσεις
Όλες οι φετινές στάσεις της περιοδείας του στο νησί μας

Ένα αγαπημένο ελληνικό μουσικό event επιστρέφει στον χώρο του "εγκλήματος"
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας διασκεδάζει για δεύτερη χρονιά με ελληνικούς ρυθμούς