Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε ένα (παραδεισένιο) πάρκο, για χαλαρή βόλτα στην πόλη!

Η αρμονία της φύσης σε όλο της το μεγαλείο!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2021

Λίγα μέτρα κάτω από τον αυτοκινητόδρομο της Λεμεσού, στο ύψος του κυκλικού κόμβου Πολεμιδιών, βρίσκει κανείς ένα όμορφο πάρκο, μέσα στο πράσινο, με παιδότοπο, χώρους άθλησης και καφεστιατόριο (τα οποία δυστυχώς παραμένουν κλειστά λόγω των διαταγμάτων!).

Αυτό ακριβώς είναι και το σημείο από το οποίο αρχίζει το Γραμμικό Πάρκο Γαρύλλη, ένα παραγματικά εντυπωσιακό πάρκο το οποίο έχει δημιουργηθεί κατά μήκος του ποταμού Γαρύλλη, και το οποίο καταλήγει κοντά στη θάλασσα, λίγο πριν τη Μαρίνα Λεμεσού.

Στο συγκεκριμένο σημείο, ο χώρος έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια, κάθε εποχή του χρόνου και κάθε ώρα της ημέρας. Στις 2 όχθες του ποταμού, έχουν δημιουργηθεί εγκαταστάσεις κατάλληλες για ψυχαγωγία, άσκηση και χαλάρωση, για όλες τις ηλικίες, ακόμα και για άτομα με αναπηρία! 

Κατά μήκος του πεζόδρομου, θα δεις παγκάκια, κιόσκια, παιδότοπο και ένα γήπεδο για mini-football, τα οποία προσφέρουν πολλές εναλλακτικές για άσκηση και ψυχαγωγία (όταν βέβαια και οι συνθήκες το επιτρέπουν).

Ωστόσο, μπορείς (μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες) να απολαύσεις τη θέα από το όμορφο γεφύρι που ενώνει τις 2 όχθες του ποταμού. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close