Πάμε Ταξίδι , Guide

Αυτοί είναι οι πιο ρομαντικοί προορισμοί της Ευρώπης!

Ανάμεσά τους και η Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2021

Το European Best Destinations δημοσίευσε τη λίστα με τα πιο ρομαντικά μέρη της Γηραιάς Ηπείρου για τον Άγιο Βαλεντίνο και η Ελλάδα είχε διπλή αναφορά.

Αν και φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος θα μας βρει στο σαλόνι του σπιτιού μας, ωστόσο συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε προορισμούς που θα ήταν σίγουρα πιο ρομαντικά από τον καναπέ του σπιτιού μας. Πού θα μπορούσαμε να ζήσουμε τον ερωτά μας φέτος, λοιπόν, αν δεν είχαμε πανδημία νέου κορωνοϊού, οικονομική κρίση και lockdown;

Σύμφωνα με το European Best Destinations, πέρα από τις κλασικές επιλογές της Βενετίας, του Παρισιού, της Βουδαπέστης και της Πράγας υπάρχουν κι άλλοι προορισμοί, ανάμεσα στους οποίους, μάλιστα, βρίσκουμε την Οία της Σαντορίνης, αλλά και την παραλία Πρέβελη στην Κρήτη.

Η Οία συγκεκριμένα, αναφέρεται ως ένα από τα πιο αυθεντικά χωριά στο αρχιπέλαγος της Σαντορίνης, με τα γραφικά σπίτια και τα μικρά δρομάκια της, όπου μπορεί κάποιος να θαυμάσει φυσικά το ξακουστό ηλιοβασίλεμα, να απολαύσει μια κρουαζιέρα και να πιει λίγη σαμπάνια σε απόλυτα ρομαντική ατμόσφαιρα. Το κάστρο της είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα μέρη για να απολαύσει κανείς το ηλιοβασίλεμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.  

Η παραλία της Πρέβελης στο Ρέθυμνο της Κρήτης, από την άλλη, με την πέτρα σε σχήμα καρδιάς μέσα στη θάλασσα, είναι αγαπημένος προορισμός όσων αναζητούν ήλιο και οικονομικά εστιατόρια για να γευτούν μια από τις πιο υγιεινές κουζίνες του κόσμου, την κρητική.

Μεταξύ των προορισμών συναντάμε και τη Varenna στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, το Polpero στην Κορνουάλη της Αγγλίας, το χωριό Mijas στην Ανδαλουσία, το νησί Galensjak στην Κροατία και άλλα ρομαντικά μέρη.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close