Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα κομψό ξενοδοχείο που σε περιμένει να το επισκεφτείς

Με την πρώτη ευκαιρία μία εκδρομή μέχρι τη Λάρνακα θα ήταν ό,τι πρέπει!

Δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2021

Η Λάρνακα είναι φημισμένη για τις ομορφιές της, για τις θάλασσες, τα εστιατόρια και γενικά για την ήρεμη νυχτερινή της ζωής (και όχι μόνο).

Σίγουρα, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, αξίζει να την επισκεφτείς ξανά, αφού λίγο ή πολύ χρειάζεσαι ξεκούραση και ηρεμία.  Άλλωστε, τι πιο ωραίο από το να βρέχει και να αντικρίζεις το γαλάζιο της θάλασσας;

Ένα από τα πολλά καταλύματα που σίγουρα θα σου προσφέρουν όλα όσα ζητάς, είναι το «Qbic City Hotel».  Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης του Ζήνωνα και συγκεκριμένα μέσα στα «στενά» της, δίπλα από δεκάδες καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια.  Σίγουρα, αυτές οι στιγμές θα σου έλειψαν.

Το κατάλυμα ξεχωρίζει από τα χρώματα και την αρμονία που προσφέρει και αυτό που το κάνει μοναδικό, μεταξύ άλλων είναι η αρχιτεκτονική των μπαλκονιών του.

Οι μονάδες περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα-υδρομασάζ, ενώ κάποιες διαθέτουν καμπίνα ντους.  Την ίδια ώρα, σε όλα τα δωμάτια παρέχονται παντόφλες και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Σε ορισμένα δωμάτια υπάρχει και καθιστικό, για μεγαλύτερη άνεση.  Υπάρχουν επίσης βραστήρας και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με Netflix.

Για πρωινό, brunch και δείπνο μπορείς να επισκεφτείς το καφέ του ξενοδοχείο που φέρει το όνομα «Mingle Experience Café», το οποίο έχει ξεχωριστή διακόσμηση που σίγουρα προσφέρει το «κάτι διαφορετικό».

Αν πάνε όλα καλά σε σχέση με την πανδημία και το επισκεφτείς τώρα το χειμώνα, θα μπορείς να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις στο μπαρ του καταλύματος αλλά και στη βεράντα του τελευταίου ορόφου, με θέα στη θάλασσα και στην παλιά πόλη.

>> (24 209300, https://qbichotel.com.cy/gallery/) Ερμού 153, Λάρνακα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close