Cine News , Κινηματογράφος

Sex and the City: Έτσι θα δικαιολογήσουν την απουσία της Samantha Jones

Η αγαπημένη γυναικοπαρέα επιστρέφει αλλά χωρίς την Kim Cattrall

Δημοσιεύτηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2021

"Sex and the City" χωρίς την Samantha Jones γίνεται; Τελικά γίνεται. 

Η αγαπημένη σειρά "Sex and the City" μετά από 5 επιτυχημένες σεζόν και δύο κινηματογραφικές ταινίες επιστρέφει και επίσημα πλέον στις οθόνες μας.

Ο νέος κύκλος θα φέρει τον τίτλο "And just like that" και θα αποτελείται από 10 επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών, τα οποία θα προβληθούν από την υπηρεσία streaming HBO Max. Η παραγωγή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα τέλη της άνοιξης στη Νέα Υόρκη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Kim Cattrall, η λατρεμένη Samantha Jones, δεν θα επιστρέψει για το reboot, σε αντίθεση με τις Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis που θα ενσκαρώσουν εκ νέου τους ρόλους των Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes και Charlotte York Goldenblatt αντίστοιχα. 

Πώς όμως θα καταφέρουν ωστόσο οι σεναριογράφοι της σειράς να δικαιολογήσουν την απουσία της; Την απάντηση έδωσε η Casey Bloys, υπεύθυνη παραγωγής περιεχομένου του ΗΒΟ Max. 

"Οι σεναριογράφοι δεν προσπαθούν να κρατήσουν της ηρωίδες στα 30 τους χρόνια. Αυτή θα είναι μία ιστορία για τις γυναίκες που έχουν πατήσει τα 50 και αντιμετωπίζουν ό,τι η ζωή φέρνει σε αυτές τις ηλικίες. Οπως και στην πραγματικότητα: άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή σου. Φιλίες χαλάνε, άνθρωποι ξεχνιούνται, νέοι φίλοι προκύπτουν... Θεωρώ λοιπόν ότι οι σεναριογράφοι γράφουν κάτι πολύ φυσιολογικό. Μία ειλικρινή ιστορία για 50άρες γυναίκες στη σύγχρονη Νέα Υόρκη, οι οποίες διανύουν αυτό το στάδιο στη ζωή τους πια. Οι φίλες που είχαν στα 30 μπορεί να μην είναι οι φίλες που έχουν στα 50...". 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close