Shopping , News

Κωτσόβολος: Μάθαμε πού θα ανοίξει το πρώτο του κατάστημα στη Λευκωσία

Θα πάρει τη θέση ενός πολύ γνωστού καταστήματος

Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2021

Σε γνωστό ακίνητο στην καρδιά της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λευκωσία θα λειτουργήσει το πρώτο κατάστημα της εταιρείας Κωτσόβολος στην Κύπρο.

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, τις προηγούμενες μέρες η γνωστή ελληνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη τεχνολογίας η οποία βρίσκεται στη διαδικασία επέκτασης των δραστηριοτήτων της στην Κύπρο, έχει υπογράψει συμφωνία με ιδιοκτήτες τριώροφου κτηρίου που βρίσκεται επί της γωνίας Λεωφόρου Μακαρίου Γ' και Μνασιάδου στη Λευκωσία, για τις ανάγκες στέγασης του καταστήματός της. Στο εν λόγω ακίνητο στεγαζόταν στο παρελθόν το πολυκατάστημα του Ομίλου CTC με την ονομασία «Avenue», το οποίο σε μεταγενέστερο στάδιο μετονομάστηκε σε «Debenhams» και έκλεισε οριστικά το 2013.

Θέση-κλειδί και στη Λεμεσό
Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία προτίθεται να ανοίξει παράλληλα και δεύτερο κατάστημα στη Λεμεσό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις του Ομίλου για την ενοικίαση «εμβληματικού» όπως αναφέρει η ίδια πηγή, κτηρίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίσημο άνοιγμα των δύο καταστημάτων αναμένεται σε περίπου δύο με τρεις μήνες. Προς το παρόν, η εταιρεία προετοιμάζεται πυρετωδώς, ενώ ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού.

Η εταιρεία Κωτσόβολος αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας στην Ελλάδα, με 93 φυσικά καταστήματα στη χώρα, ένα εξαιρετικά σύγχρονο e-shop, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών και το μεγαλύτερο επισκευαστικό κέντρο στον κλάδο. Κάθε χρόνο, εξυπηρετεί περισσότερους από 2,5 εκατ. πελάτες, ενώ την περσινή οικονομική χρονιά ξεπέρασε τα €538 εκατ. σε τζίρο, όντας στη δεκάδα των μεγαλύτερων διεθνών εταιριών στη χώρα.

Η Κωτσόβολος τα τελευταία 6 χρόνια έχει πετύχει ανάπτυξη 58% μετά  από σημαντικές αλλαγές στη διοίκηση, τις λειτουργίες και τα καταστήματά της και εισάγοντας, παράλληλα, μία σειρά από τεχνολογικές πλατφόρμες και καινοτομίες. Μάλιστα, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία του ομίλου Dixons Carphone και ορισμένα καταστήματά της θεωρούνται τα καλύτερα του είδους τους στην Ευρώπη.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close