Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Αυτές είναι οι μοναδικές ταινίες δράσης για να δεις (ξανά) που κόβουν την ανάσα

Αν έχει και πάλι κρύο αυτές τις μέρες, οι ταινίες αυτές ταιριάζουν απόλυτα!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2021

Έρχεται Σαββατοκύριακο και σίγουρα μια ταινία στον καναπέ με ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα, επιβάλλεται.  Άλλωστε, αυτές οι στιγμές που παρακολουθείς σπουδαίες ταινίες είναι μοναδικές!  Αν είσαι από τους τύπους που ζητούν αυτό το κάπως διαφορετικό, γεμάτο δράση και περιπέτεια στις ταινίες, σου έχουμε βρει τη λύση.

Τι λες να ρίξεις μια ματιά στις πιο κάτω ταινίες που «ξεσκονίσαμε» για σένα;

 

 

Η ληστεία του αιώνα - Den Of Thieves (2018)
Πρόκειται για ένα σκοτεινό έπος εγκληματικότητας με φόντο το Λος Άντζελες που εστιάζει στις συχνά αλληλένδετες ζωές μεταξύ της επίλεκτης ομάδας δράσης του Αστυνομικού τμήματος και της πιο πανούργας ομάδας ληστών τραπεζών της Πολιτείας, η οποία ετοιμάζεται να χτυπήσει την απόρθητη Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων.

 

 

Νυχτερινή Καταδίωξη - Run All Night (2015)
Ένας βετεράνος εκτελεστής της μαφίας,  Τζιμ Κόνλον,  μαθαίνει πως ο γιος του έχει γίνει μάρτυρας ενός εγκλήματος που διέπραξε ο γιος του μεγάλου αφεντικού.  Όμως, όταν, σε αυτοάμυνα, αναγκάζεται να σκοτώσει τον τελευταίο, η οικογένειά του γίνεται στόχος για ολόκληρη τη συμμορία αλλά και τη διεφθαρμένη αστυνομία.

 

 

Ο Εκτελεστής – Shooter (2007)
Ένας σκοπευτής ο οποίος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά την αποτυχία μιας αποστολής, πείθεται και επαναδραστηριοποιείται προκειμένου να αποτρέψει τη δολοφονία του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.  Παρόλα αυτά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

Ξαφνικά, βρίσκεται κατηγορούμενος για τη δολοφονία που προσπαθούσε να αποτρέψει, ενώ κυνηγημένος δίχως να μπορεί να εμπιστευτεί κανένα, προσπαθεί να επιβιώσει αλλά και να βρει τον πραγματικό δολοφόνο.  Την ίδια ώρα, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βρει και εκείνον που τον πρόδωσε.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close