Πάμε Ταξίδι , Guide

Αυτές είναι οι καλύτερες πόλεις για να ζήσει κάποιος το 2021

Αν κάποιος θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή αυτή τη χρονιά, οι παρακάτω πόλεις ενδείκνυνται σύμφωνα με δημοσίευμα του timeout.com

Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαρτίου 2021

Η χρονιά που πέρασε και αυτή που ήδη διανύουμε ήταν δύσκολη για ολόκληρο τον πλανήτη. Αν, όμως, αυτό σας ωθεί να κάνετε ριζικές αλλαγές στο μέλλον ή αν σχεδιάζατε να φύγετε στο εξωτερικό ούτως ή άλλως, μπορούμε να βοηθήσουμε, παραθέτοντάς σας τις πιο «ζωντανές» και συναρπαστικές πόλεις για να ζήσει κάποιος.

Στην κορυφή βρίσκεται η Βαλένθια, η εκθαμβωτική ισπανική πόλη, λόγω του ήπιου κλίματος, των υποδομών για ελεύθερο χρόνο και το ανεκτός κόστος σε υγεία και ενοίκια. Το 67% όσων ρωτήθηκαν, αναφέρουν ότι είναι εύκολο να κάνει κανείς νέους φίλους στην πόλη, διευκολύνοντας και τους πιο εσωστρεφείς εκεί έξω.

Επόμενη στη σειρά είναι η ηλιόλουστη Αλικάντε στο νότιο τμήμα της Βαλενθιανικής Κοινότητας, όπου οι συμμετέχοντες αναφέρουν ότι είναι πολύ εύκολο να στήσει κάποιος τη ζωή του, ενώ στη συνέχεια συναντάμε  τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, η οποία είναι γνωστή για την ποιότητα ζωής, την καλοκαιρία και το ζωντανό κέντρο της.

Το top 10 συμπληρώνουν πόλεις όπως η Πόλη του Παναμά, η Σιγκαπούρη, η Μάλαγα, το Μπουένος Άιρες, η Κουάλα Λουμπούρ, η Μαδρίτη και το Άμπου Ντάμπι. Από την άλλη, πόλεις όπως η Ρώμη, το Παρίσι και το Δουβλίνο είναι προς αποφυγή λόγω του υψηλού κόστους ζωής.

Για τη δημιουργία αυτής της λίστας πόλεων ερωτήθηκαν περισσότεροι από 15 χιλιάδες μετανάστες από την InterNations.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close