Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Στη νέα άφιξη της πόλης θα κάνεις στάση για καφέ και "Masa"

Αν αγαπάς τον καλό καφέ, τώρα ξέρεις πού θα τον αναζητήσεις.

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαρτίου 2021

Ένας καλός καφές που θα πάρεις στον δρόμο αλλά και τα απαραίτητα συνοδευτικά σνακ είναι τα απαραίτητα πολεμοφόδια για να αντιμετωπίσεις τη δύσκολη μέρα που απλώνεται μπροστά σου.

Εξ ου και εμείς σου προτείνουμε σήμερα το νέο στέκι της πόλης, όπου θα βρεις όλα όσα μπορούν να απογειώσουν το πρωινό σου! 

Ο λόγος για το Μasa Sandwich & Coffee, το οποίο θα γίνει πραγματικά αυτό που λέει και το όνομά του! Το νέο σημείο για (καλή) μάσα! 

Δυνατό του χαρτί ο καλός καφέ, η ποιότητα των σνακ τους και η ευγένεια τους... 

Πρόκειται για ένα μικρό μαγαζάκι στη Λεωφόρο Τσερίου (24Γ) στο Στρόβολο, κοντά στη συμβολή με τη Λεωφόρο Στροβόλου, το οποίο δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους με όρεξη να σε εξυπηρετήσουν.

Εδώ θα βρεις υψηλής ποιότητας ιταλικό καφέ, αλλά και κλασικά κυπριακά ροφήματα, όπως σουμάδα, σπιτική λεμονάδα καθώς επίσης και κυπριακό καφέ. Στο ΜASA όμως, εκτός από εξαιρετικό χαρμάνι, έχει και τα κατάλληλα snacks και ελαφριά γεύματα για όλη τη μέρα. Από καλοφτιαγμένα σάντουιτς μέχρι υγιεινές επιλογές, για όσους προτιμούν να φάνε κάτι χορταστικό και θρεπτικό.

Σκοπός, εξάλλου, των ιδιοκτητών είναι να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες του καθενός, από υγιεινές επιλογές, σε επιλογές για vegetarian, προσφέροντας αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις που είναι πιο προσιτές στην κουλτούρα μας.

Την πρωτιά ωστόσο φαίνεται να έχει ένα από τα πιο κλασικά κι αγαπημένα, το κυπριακό σάντουιτς. 

"Στόχος μας η ισορροπία ανάμεσα σε ποιότητα και τιμή, προκειμένου τα προϊόντα μας να είναι προσιτά στο κοινό, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα γεύσης". 

(22 251596) Tσερίου 24Γ, Λευκωσία. 
FacebookMASA Take away & Delivery
Instagrammasa_sandwich_coffee

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close