Shopping , News

Η Louis Hotels αποκαλύπτει έναν κόσμο ανταμοιβής!

Τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια του ομίλου ενώνουν δυνάμεις με το σχέδιο επιβράβευσης καρτών ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 01 Αυγούστου 2023

Σε μια πρωτοποριακή συνεργασία που υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία των διακοπών, η Louis Hotels συνεργάζεται με το σχέδιο καρτών Aνταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου. Αυτή η στρατηγική σύμπραξη έχει ως στόχο να ενισχύσει την αξία και τα οφέλη που μπορούν να απολαμβάνουν οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους στα καταλύματα, αλλά και στα εστιατόρια της Louis Hotels.

Το σχέδιο επιβράβευσης καρτών ανταμοιβή, γνωστό για τα προνόμια και τις προσφορές του, προσθέτει έναν ακόμα λόγο επίσκεψης στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια της Louis Hotels, ενισχύοντας με βαθμούς ανταμοιβής την ήδη εξαιρετική εμπειρία των ξενοδοχείων της Louis Hotels. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι επισκέπτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πλήθος προνομίων και ανταμοιβών, κερδίζοντας βαθμούς με κάθε διαμονή και ξεκλειδώνοντας μια σειρά από συναρπαστικά οφέλη.

Έτσι κάθε επισκέπτης είτε απολαμβάνει απολαυστικές γεύσεις στο Akakiko και στο Ελληνικό, είτε εξερευνά τα εκπληκτικά τοπία των ελληνικών νησιών όπου βρίσκονται, είτε βυθίζεται στην ήρεμη ατμόσφαιρα του Royal Apollonia και των υπόλοιπων ξενοδοχείων της Louis Hotels σε όλη την Κύπρο θα έχει την ευκαιρία να συγκεντρώσει βαθμούς και να ξεκλειδώσει έναν κόσμο προνομίων, πληρώνοντας απλά με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου.

ANTAMOIVI CAL JULY 2023_post 1 copy 5.png

Το Σχέδιο Επιβράβευσης Καρτών ανταμοιβή είναι το μεγαλύτερο Σχέδιο Καρτών στην κυπριακή αγορά. Οι κάτοχοι καρτών, χρησιμοποιώντας την κάρτα τους στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο, συγκεντρώνουν αυτόματα βαθμούς τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν, σε 250 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο και σε πάνω από 900 σημεία σε όλη την Κύπρο.

Σχετικά με τη Louis Hotels
Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 24 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα ελληνικά νησιά.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close