Shopping , News

Κι όμως και αυτή τη φορά κερδήθηκε το στοίχημα των Costa Coffee

Από την περσινή καμπάνια πώλησης των limited edition cups που φέρουν την υπογραφή της Άννας Μιλτιάδους

Δημοσιεύτηκε στις 02 Αυγούστου 2023

Κι όμως και αυτή τη φορά κερδήθηκε το στοίχημα των Costa Coffee. Γιατί η καμπάνια με τα συλλεκτικά ποτήρια που φέρουν την υπογραφή της Κύπριας καλλιτέχνιδας Άννας Μιλτιάδου, συγκέντρωσε €3.175, ποσό που θα διατεθεί για τα παιδιά της Παιδονευρολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Τα Costa Coffee και η οικογένεια της Symeonides Coffee Cyprus Ltd., τα τελευταία τρία χρόνια στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις, το έργο της Παιδονευρολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία. Οι ανάγκες της είναι συνεχόμενες και αυξανόμενες γι’ αυτό και η αγαπημένη αλυσίδα καφέ προσπαθεί με τη διάθεση των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις limited edition προϊόντων, να συμβάλει στη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και φροντίδας των παιδιών που νοσηλεύονται με νευρολογικές παθήσεις και σοβαρές αναπηρίες.

COSTA COFFEE-CSR 2022 (2).jpg

Κατά το 2022, η καμπάνια υπό το σύνθημα Let’s do it again, περιλάμβανε ένα μοναδικό συλλεκτικό limited edition cup που φιλοτέχνησε η Άννα Μιλτιάδου, με τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις να διατίθενται για τις ανάγκες των παιδιών της Παιδονευρολογικής Κλινικής. Σκοπός των Costa Coffee ήταν με το που αντικρύζει κάποιος το limited edition cup να καταλάβει ακριβώς πώς μοιάζει η αγάπη. Επρόκειτο για τρεις υπέροχους χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν με την αποστολή να κάνουν τον κόσμο να χαμογελάει κάθε φορά που τους κοιτάει. Σ’ ότι αφορά το design, περιγράφεται ως εναλλακτικό, για τους λάτρεις των διαφορετικών πραγμάτων! Τα ποτήρια διατέθηκαν σε όλα τα Costa Coffee παγκύπρια και μέσω του Costa Coffee Club Cyprus App στην τιμή των €22.95.

Πέρσι ήταν η δεύτερη χρονιά που πραγματοποιήθηκε η ενέργεια αυτή. Η πρώτη ήταν το 2021, με το limited edition cup που είχε φιλοτεχνήσει η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Έφη Παπαϊωάννου. Φέτος, τα Costa Coffee ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους με την Έφη Παπαϊωάννου, γι’ αυτό stay tuned!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close