Cine News , Κινηματογράφος

Έρχεται ο ολοκαίνουριος κύκλος του «Gossip Girl»

«Οι χαρακτήρες της σειράς του 2021 δεν θα έχουν να κάνουν με τίποτα με παλαιότερους χαρακτήρες που πλαισίωναν τη σειρά»

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 2021

Ένα spin-off της επιτυχημένης σειράς της δεκαετίας του 2000 θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε λίγο καιρό στο HBO Max με επεισόδια διάρκειας 10 ωρών, παρουσιάζοντας μια νέα γενιά πλούσιων και διάσημων εφήβων.

Η σειρά που εκτόξευσε την καριέρα των Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford και Ed Westwick, δημιουργήθηκε από τον Τζον Σβαρτς και έκανε πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 19 Σεπτεμβρίου του 2007 στο αμερικάνικο κανάλι CW. Η πρώτη σεζόν ξεκίνησε το 2007 και η 6η και τελευταία σεζόν ολοκληρώθηκε το 2012. Λίγα χρόνια αργότερα, η παγκόσμια επιτυχημένη σειρά, επιστρέφει ανανεωμένη.

Ενώ λοιπόν, το «Gossip Girl» έχει ξεκινήσει τη μαγνητοσκόπηση, το Διαδίκτυο έχει ήδη αρχίσει να παίρνει φωτιά με παρασκηνιακές φωτογραφίες. Με τα γυρίσματα να διαδραματίζονται στη Νέα Υόρκη, όλα τα μάτια είναι στραμμένα στη νέα τάξη της νέας «ελίτ του Μανχάταν».

Οι χαρακτήρες της σειράς του 2021 δεν θα έχουν να κάνουν με τίποτα με παλαιότερους χαρακτήρες που πλαισίωναν τη σειρά. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια παρέα και μια νέα ιστορία, η οποία ξεκινά οκτώ χρόνια μετά την ολοκλήρωση της αρχικής τηλεοπτικής σειράς «Gossip Girl». Το κοινό θα παρακολουθεί τη νέα γενιά πλούσιων εφήβων της Νέας Υόρκης, που τίθενται επίσης υπό το «άγρυπνο μάτι» του περιβόητου website.

Ο νέος κύκλος επεισοδίων δείχνει πόσο έχουν επηρεάσει τα social media τη σύγχρονη πραγματικότητα της Νέας Υόρκης τα χρόνια που ακολούθησαν.

Σίγουρα όμως όπως και στα προηγούμενα επεισόδια, οι ιστορίες εξελίσσονται στα σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης, με πρωταγωνιστικό ρόλο τις σχολικές στολές, τα κομψά ρούχα και τα  φανταχτερά πάρτι, με ρούχα από τον αρχικό σχεδιαστή κοστουμιών Eric Daman.

Σύμφωνα με τον συν-δημιουργό της σειράς και σεναριογράφο Joshua Safran, αυτή είναι μια διαφορετική παρέα  με περισσότερη αντιπροσώπευση LGBTQ +, στο πλαίσιο μιας σύγχρονης  Νέας  Υόρκης.

Με πληροφορίες του clickatlife.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close