Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτό θα είναι το νέο σημείο αναφοράς στην Αγία Νάπα (εικόνες)

Ένα αγροτόσπιτο γεμάτο αντικείμενα και πολιτισμό

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρτίου 2021

Στην Αγία Νάπα δημιουργείται ακόμη ένα σημείο αναφοράς με στόχο την προβολή της κληρονομιάς, της ιστορίας και της πολιτιστικής μας δραστηριότητας! 

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κύριος Χρίστος Ζαννέττου επισκέφτηκε σήμερα μαζί με την Πολιτιστική Λειτουργό του Δήμου κ. Μαρία Τοφινή Τσαντίλα το χώρο του Αγροτόσπιτου και είδε από κοντά την ανακαίνιση που έχει γίνει τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό του χώρο.

Ο Δήμαρχος ανάφερε ότι «Έχουμε προχωρήσει σε συντήρηση στα διάφορα παραδοσιακά έπιπλα και αντικείμενα ως επίσης και σε περαιτέρω εμπλουτισμό του χώρου με επιπρόσθετα παραδοσιακά αντικείμενα "ανεκτίμητης" αξίας, τα οποία προήλθαν είτε από δωρεές ή από αγορά από το Δήμο.

Στόχος μας είναι να καταστήσουμε το Αγροτόσπιτο ένα σημείο αναφοράς, το οποίο θα λειτουργεί σε συστηματική βάση με στόχο την ανάδειξη, προβολή και διατήρηση στην μνήμη μας των πολιτιστικών μας αξιών, της ιστορίας και παράδοσης μας. Ένα ζωντανό εργαστήρι τέχνης και παράδοσης όπου ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τόσο τη διεξαγωγή διαφόρων παραδοσιακών επαγγελμάτων και τεχνών όσο και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Τιμούμε ταυτόχρονα τους αγώνες των προγόνων μας για επιβίωση σε δύσκολες εποχές!!!».


Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close