Eating News , Εστιατόρια

Ένα από τα πιο διάσημα ουζερί της πόλης, στρώνει (ξανά) τραπεζάκια εκτός!

Ένα από τα πιο διάσηµα ουζερί της πόλης, ανοίγει ξανά τις πόρτες του

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2021

Το «Ουζερί́» επιστρέφει στις 19 Μαρτίου... και μας ανοίγει και πάλι η όρεξη!

Με θέα της θάλασσα και το μαγευτικό Κάστρο της Πάφου, το εστιατόριο «Ουζερί» του ξενοδοχείου “Almyra”, στρώνει τραπέζια και ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στις 19 Μαρτίου.

Το αγαπημένο στέκι της Πάφου που βρίσκεται σε μία ιδανική τοποθεσία, παραμένει πιστό στα μυστικά της επιτυχίας του και είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί ξανά νέους και παλιούς θαμώνες. Τα φρέσκα και καλομαγειρεμένα πιάτα εμπνευσμένα από Ελλάδα και Κύπρο, με την υπογραφή του έμπειρου σεφ Νίκου Κίμωνος, η χαλαρή ατμόσφαιρα κάτω από την ανθισμένη πέργκολα, η μεθυστική μυρωδιά της θάλασσας, το γραφικό σκηνικό και η ζωντανή μουσική, είναι μόνο μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν τον χώρο και ταξιδεύουν το κοινό.

Σταθερές αξίες στο μενού του απόλυτου γευστικού προορισμού, παραμένουν φυσικά οι επιλογές από μεζεδάκια, όπως το χταποδάκι με μεσογειακή σάλτσα, τα ντάκος με φέτα, αλλά και τα βοδινά φιλετάκια με σως στιφάδου. Στα συν είναι βεβαίως και η ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών που διαθέτει το εστιατόριο καθώς και τα θαυμάσια επιδόρπιά του, όπως το γλυκό πορτοκάλι με παγωτό μαστίχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Ουζερί» θα λειτουργεί στη βάση των επίσημων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας, λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για προστασία της υγείας και ευημερίας, τόσο των μελών του προσωπικού, όσο και των επισκεπτών του.

Το «Ουζερί» θα λειτουργεί Τεταρτη με Κυριακή, από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Για κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 26888741 ή να στείλετε μήνυμα στη σελίδα του «Ουζερί» στο Facebook.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close