Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα νέο pop up concept μάς στρώνει "τραπέζι" στην κυπριακή φύση

Οι εμπνευστές του Τhe Picnic Tribe ενέπνευσαν εμάς να ζήσουμε την εμπειρία του πικνίκ στα ωραιότερα σημεία στονησί μας.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρτίου 2021

Πικνίκ. Μια λέξη που "χωράει" τόσες και τόσες παιδικές αναμνήσεις. Τότε που όλα ήταν πιο απλά. Αρκούσε ένα καλάθι με ό,τι είχε φτιάξει η μαμά στην κουζίνα της και η ανυπομονησία μας να τρέξουμε στη φύση, ανάμεσα σε κατακόκκινες παπαρούνες και κίτρινες μαργαρίτες. Μεγαλώνοντας, αυτή η λέξη άρχισε να ξεθωριάζει μέσα μας. Οι όμορφες αναμνήσεις από τις οικογενειακές εξορμήσεις στην κυπριακή φύση, αποτελούν πια παρελθόν. 

Ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι που στο λογαριασμό μας στο Instagram έκανε την εμφάνισή της μία νέα ιδέα. Μία εικόνα ήταν αρκετή για να μας ενθουσιάσει αλλά και να μας ξεσηκώσει ταυτόχρονα, επιβεβαιώνοντάς μας ότι το πικνίκ είναι μία εμπειρία που μπορείς να ζήσεις ξανά... 

Αυτό το πικνίκ είναι... γυναικεία υπόθεση
Το «Τhe Picnic Tribe» λοιπόν είναι μία νέα γυναικεία επιχειρηματική δράση, η οποία έκανε την εμφάνισή της εδώ και μερικές μέρες στην Κύπρο. Έχει την έδρα της στη Λευκωσία, παρόλα αυτά μπορεί να σε εξυπηρετήσει σε όλο το νησί, προσφέροντας σου ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες σε όμορφες τοποθεσίες.

Το Picnic Tribe λοιπόν ήρθε για να σου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία πικνίκ! Γιατί όταν υπάρχουν άνθρωποι με δημιουργικές ιδέες, όλα γίνονται! Η ομάδα λοιπόν, ετοιμάζει boho, ρομαντικό ή funky σκηνικό, φτιάχνει γευστικά, gourmet boxes, και σε στέλνει να απολαύσεις μαζί με την παρέα σου (μέχρι 10 άτομα) ή τον καλό σου στο μέρος που έχεις επιλέξει ή ακόμα προτείνοντας σου την ιδανική τοποθεσία.

Όσον αφορά στο φαγητό μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε cheese & wine, brunching, sandwich platter, sweet pleasures και fruit platter. Όσον αφορά στο σκηνικό που θα σου "στήνουν", σ' αυτό μπορεί να υπάροχυν ομπρέλες, καρέκλες παραλίας, φωτογραφική μηχανή με τρίποδο για να αποτυπώσεις τις στιγμές σου στο Instagram, εξοπλισμός για cinema εξωτερικού χώρου, μαξιλάρια, τραπεζάκια, βιβλία, Fondue set, αξεσουάρ για το σκυλάκι σου καθώς και διακοσμητικά λουλούδια.

Το Picnic Tribe στην ουσία απλοποιεί τη διαδικασία της οργάνωσης ενός πικνίκ. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτάσεις με τους καλεσμένους σου για μια αξέχαστη εμπειρία.

Η Picnic Tribe διοργανώνει picnic για κάθε σκοπό: από μία πρόταση γάμου, μέχρι ένα ρομαντικό ραντεβού, ένα hen's party ή μία οικογενειακή εξόρμηση!  

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το Τhe Picnic Tribe μπορείς να μπεις στο https://www.thepicnictribe.com/  μπορείς επίσης να το βρεις στο Instagram και στο facebook @thepicnictribe

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close