Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το εκπτωτικό χωριό "Neo Plaza" στην Κοκκινοτριμιθιά από ψηλά (video)

Όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση φτάνει το πρώτο εκπτωτικό χωριό της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρτίου 2021

Ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίησή του βρίσκεται, πλέον, το πρώτο Εκπτωτικό Χωριό στην Κύπρο, Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά.

Όσον αφορά στην έναρξη ειτουργίας του, αυ΄τη φάινεται να τοποθετείται κάπου κοντά στον Ιούνιο. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις και παρότι τα έργα κατασκευής προχωρούν κανονικά, τα εγκαίνια του Neo Plaza αναμένεται πως θα πραγματοποιηθούν προς τα τέλη Ιουνίου, υπό την αίρεση, πάντοτε, των συνθηκών λόγω πανδημίας.

Από το πιο κάτω βίντεο πάντως φαίνεται ότι οι εργασίες φτάνουν σιγά-σιγά στο τέλος τους:

 

 

Αξίζει, πάντως, να αναφερθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που αλλάζει ο προγραμματισμός σε σχέση με το έργο, το οποίο αναμένεται πως θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τα δυτικά προάστια της Λευκωσίας.

Υπενθυμίζεται πως, με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, το Εκπτωτικό Χωριό θα άνοιγε τις πύλες του πριν την Black Friday, δηλαδή τον Νοέμβριο του 2020, αλλά τελικά αυτό δεν κατέστη εφικτό λόγω του γεγονότος πως στα πλαίσια του περσινού lockdown είχαν διακοπεί και οι εργασίες στον κατασκευαστικό τομέα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, τα εγκαίνια μετατέθηκαν για τον Μάρτιο, αλλά και πάλι λόγω κορωνοϊού ανατράπηκαν οι σχεδιασμοί, ενώ μέχρι πρόσφατα στόχος της εταιρείας ήταν να ανοίξει το Neo Plaza κοντά στο Πάσχα, πράγμα που όπως φαίνεται είναι ανέφικτο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close