Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Οι νέοι γευστικοί πειρασμοί στο μενού του Colors Café

Το Colors Café επέστρεψε με νέο μενού, σε έναν φανταστικό εξωτερικό χώρο

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου 2021

Με ανανεωμένο μενού και εμπνευσμένες επιλογές, το Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons υποδέχεται και πάλι τους πελάτες του, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια και τηρώντας αυστηρά τα μέτρα που καθορίζονται από τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας.

Προσθέτοντας μοναδικές γευστικές πινελιές σε εκλεκτά πιάτα, το Colors Café υπόσχεται μια νέα ξεχωριστή εμπειρία υψηλών προδιαγραφών, στον αριστοτεχνικά σχεδιασμένο εξωτερικό του χώρο.

Το αφράτο κέικ από πραλίνα φουντουκιού και μπισκότο, τα λαχταριστά εκλέρ με γέμιση κάστανο και ουίσκι, ο μεγαλύτερος σοκολατοπειρασμός με ζελέ μούρων, crème brûlée και brownies, αλλά  και ο πιο γευστικός συνδυασμός τραγανών φιστικιών, καραμέλας και κρέμας σοκολάτας, αποτελούν μερικές από τις ευφάνταστες επιλογές γλυκών του all-day μενού του Colors Café, τις οποίες οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

Για τους λάτρεις των μεσογειακών πιάτων, η αλμυρή πίτα με παραδοσιακό φύλλο, πράσο, φέτα, μανούρι, και τη σφραγίδα του Colors Cafe, έρχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές γευστικές προτιμήσεις. 

Τα καλοφτιαγμένα αυθεντικά ασιατικά sushi και τα λαχταριστά φρέσκα οστρακοειδή με την ακαταμάχητη γεύση της θάλασσας, συμπληρώνουν το εμπνευσμένο μενού.

Οι επισκέπτες του Colors Café, μπορούν επίσης να απολαύσουν μυρωδάτα φρεσκοψημένα ψωμιά, αλλά και να τα προμηθευτούν για take away.

Info:
Colors Café |Λεωφ. Αμαθούντος 67-69, ΆγιοςΤύχωνας |25858000| www.fourseasons.com.cy


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close