News , Guide

Η πολύ όμορφη πρωτοβουλία του Δήμου Αγλαντζιάς για τα αδέσποτα γατάκια

Αυτές οι ανθρώπινες πράξεις, επιβεβαιώνουν πως εκεί έξω υπάρχει ελπίδα!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου 2021

Οι πράξεις, αυτές που κάνουν δίποδα και τετράποδα χαρούμενα είναι σημαντικές να τις προωθούμε, δείχνοντας έτσι πως εκεί έξω, υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για τα πάντα δίπλα τους και την ίδια ώρα δίνουν το σωστό πρότυπο για μικρούς και φυσικά, μεγάλους.

Σε μία όμορφη πράξη, προχώρησε ο Δήμος Αγλαντζιάς, με στόχο την ευημερία όχι μόνο των ανθρώπων, αλλά και των ζώων.  Όπως έγινε γνωστό σε ανακοίνωσή του, «ο Δήμος Αγλαντζιάς δημιουργεί ειδικά σημεία σίτισης για αδέσποτα γατάκια. Σε αυτό το πλαίσιο, δέκα σπιτάκια / ταΐστρες θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένα σημεία εντός των ορίων του Δήμου».

Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα, καθώς, μ’ αυτόν τον τρόπο, από τη μια, βάζουν τον εθελοντισμό σε στέρεα βάση, ενώ την ίδια ώρα επιχειρούν να εξαλείψουν «το φαινόμενο των υποσιτισμένων ζώων, αποτρέποντάς τα από την αναζήτηση τροφής στα σκουπίδια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».  Όπως επίσης αναφέρεται, το επόμενο διάστημα θα εντείνουν την εκστρατεία στείρωσης αδέσποτων γάτων και καλούν όσους δημότες το επιθυμούν να συνδράμουν εθελοντικά στην ενίσχυση των ταϊστρών με νερό αλλά και φαγητό.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close