Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

15 μέρη για φαγητό το μεσημέρι της 1ης Απριλίου

Ευκαιρία για έξοδο!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρτίου 2021

Η 1η Απριλίου είναι αργία και ως εκ τούτου αναζητούμε μέρη όπου θα απολαύσουμε λίγες στιγμές χαλάρωσης, με καλό φαγητό, ωραίο περιβάλλον, ευχάριστη ατμόσφαιρα, άριστη εξυπηρέτηση, και καλές τιμές.

Ψάξαμε λοιπόν και συγκεντρώσαμε 10 καλές επιλογές, εντός και εκτός πόλης, για καλό φαγητό! 

Εστιατόριο Σταυρός της Ασίνου
Το εστιατόριο Σταυρός της Ασίνου, βρίσκεται 35’ από τη Λευκωσία και 45’ από την Λεμεσό, δίπλα ακριβώς στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας της Ασίνου, με τη φύση να έχει χαρίσει απλόχερα μοναδικές ομορφιές στο όλο τοπίο. Εδώ από την Πέμπτη 1η Απριλίου θα απολαμβάνεις και πάλι ζωντανή μουσική και ένα μενού γεμάτο εκπλήξεις: Μεζεδάκια και νηστίσιμες επιλογές καθώς και σούβλες, κλεφτικο, κουπέπια, στιφάδο κ.ά. Στο μεγάλο κήπο (που έβαλε τα ανοιξιάτικά του) θα σε περιμένουν να σε εξυπηρετήσουν τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής για τη δική σας και δική μας υγεία.
(99440330) Παναγία Ασίνου, Λευκωσία. 

Ιεράμπελος 
Το εστιατόριο Ιεράμπελος, στο πανέμορφο χωριό του Φαρμακά, περιμένει εσάς και την οικογένειά σας σε μία ξεχωριστή εξόρμηση στις ομορφιές της ορεινής Κύπρου, ανήμερα 1ης Απριλίου, με πληθώρα δημιουργικών νόστιμων και νηστίσιμων επιλογών σε a la carte αλλά και Buffet φιλοσοφία που σερβίρονται από τους έμπειρους σεφ του εστιατορίου τηρώντας όλα τα πρωτόκολλά υγιεινής.
(22515515, 99299990) Οινοποιείο Santa Irene, Φαρμακάς, επ. Λευκωσίας.

Ποταμός Κυπριακή Ταβέρνα
Πέρασε το Παλαιχώρι και στην ένδειξη Φαρμακάς κάνε αριστερά και πιο κάτω είναι το Καμπί και το εστιατόριο Ποταμός. Ένα εστιατόριο χτισμένο πάνω στον ποταμό! Εδώ θα πας από το πρωί για μπούκωμα, το μεσημέρι θα αράξεις για μεζεδάκια εποχής, ή θα επιλέξεις να δοκιμάσεις το μαγειρευτό της Μηλίτσας. Μη φύγεις αν δεν δοκιμάσεις το γλυκό! 
(22643315) Καμπί Φαρμακά. 

Ταβέρνα Κουκά
Η ταβέρνα Κουκά, στο ομώνυμο χωριό της επαρχίας Λεμεσού, είναι ένα χαλαρό και συνάμα μέρος, που δημιούργησαν ο Μιχάλης και η Αυγή. Πέτρινο, με στοιχεία από ξύλο και διακοσμημένο με φωτογραφίες και εικόνες που αναπαριστούν στιγμές από τη ζωή της Κύπρου τον προηγούμενο αιώνα και μία υπέροχη αυλή για να απολαμβάνει τη δροσιά του χωριού. Εδώ λοιπόν θα πας και το μεσημέρι της 1ης Απριλίου για μεζεδάκια το μεσημέρι. 
(99 656929) Κουκά, επ. Λεμεσού. 

Παραγάδι 
Το εστιατόριο Παραγάδι μας υποδέχεται το μεσημέρι της 1ης Απριλίου στην υπέροχη και ζεστή του βεράντα, για να μας σερβίρει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Εξάλλου, οι γνωστές συνταγές της κυρίας Κατίνας αποτελούν διαχρονική άξια για τους λάτρεις των θαλασσινών, ενώ η εγκάρδια και ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων στο εστιατόριο Παραγάδι θα απογειώσουν την έξοδό σας.
(22491310) Νιόβης 3, Λευκωσία.

Skinny Fox
Το βραβευμένο με Eating Awards εστιατόριο, προσφέρει εκλεπτυσμένο φαγητό διεθνούς κουζίνας, από ένα μικρό μεν αλλά περιεκτικό μενού, πολύ καλά cocktail, μουσική χαμηλή και πανέμορφη διακόσμηση.
(22256070) Μενάνδρου 14Β. 

Mouson Bar Restaurant
Το Mouson Bar Restaurant την 1η Απριλίου θα μας φτιάξει τη μέρα σερβίροντας brunch και πρωινό (10:00 - 16:00) στην μοναδική ατμόσφαιρα της καταπράσινης βεράντας του, η οποία είναι ιδανική για ξεχωριστές στιγμές. Δημιουργικά πιάτα, signature cocktails, αρωματικοί καφέδες και φρέσκοι χυμοί περιμένουν εσάς, τους φίλους και την οικογένειά σας.
(22664444) Μπουμπουλίνας 15. 

Ivory All Day Concept
Το υψηλών προδιαγραφών εστιατόριο Ivory All Day Concept, ανακοίνωσε επίσης την επιστροφή του. Πρόκειται για ένα all day concept που σου προτείνει από το πρωί καφέ, ροφήματα, brunch, μπέργκερ, ωραίες σαλάτες ενώ η νύχτα συνεχίζεται με μοναδικά πιάτα με μεσογειακές και μεσανατολικές γεύσεις. Το μενού φέρει την υπογραφή του γνωστού Κύπριου σεφ Ανδρέα Ανδρέου. Το Ivory σε περιμένει από τις 10.00-22.45.
(22778807) Ιάσωνος 10, Λευκωσία.

Μαγιοπούλα Wine & Dine 
Με ανανεωμένο μενού και ταυτότητα, το εστιατόριο «Μαγιοπούλα Wine & Dine» επέστρεψε για να μας προσφέρει μία διαφορετική γαστρονομική εμπειρία, η οποία στηρίζεται μεν στην παράδοση, ακροβατώντας συνάμα με μαεστρία ανάμεσα στην κλασσική και μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα. Με φίνα αρώματα και μοναδικές γεύσεις από τη χρήση, αποκλειστικά, εγχώριων πρώτων υλών, τα νέα πιάτα της ανανεωμένης «Μαγιοπούλας Wine & Dine», δίνουν μια σύγχρονη έκφραση στην πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Μεσογείου.
(22665577) Διαγόρου & Παντελή Κατελλάρη 16Α, Λευκωσία.

Οι Μαγείρισσες
Οι χειροποίητες παραδοσιακές γεύσεις που αγαπήσαμε, φτιαγμένες με μεράκι και φροντίδα εδώ και 8 συνεχόμενα έτη από τα χέρια των Μαγειρισσών, με επιλογές από σχάρα, κατσαρόλα, φούρνο κ.λπ., θα μας συντροφεύσουν στην ζεστή ατμόσφαιρα της βεράντας τους και το μεσημέρι 1ης Απριλίου.
(22381822, 99433556) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ, Λακατάμια.

Ευωχία 
Το εστιατόριο Ευωχία θα είναι ανοικτό και το μεσημέρι της 1ης Απριλίου. Θα μας υποδεχθεί λοιπόν στην υπέροχή του βεράντα και θα μας σερβίρει τις πιο νόστιμες και διαχρονικές του επιλογές, καθώς και νηστίσιμες, αλλά και την νέα a la carte φιλοσοφία του. Διαθέσιμα επίσης και με τις Take Away και Delivery υπηρεσίες του για το σπίτι.
(22376219) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 99, Λευκωσία.

Μπέμπα
Τα μεσημέρια αλλά και τα βράδια στην Μπέμπα αποκτούν άλλη αξία. Το φαγητό είναι πεντανόστιμο, το προσωπικό είναι άψογο, ο ιδιοκτήτης (ο Θωμάς Μπέκας) αξιαγάπητος, ο χώρος όμορφος και η ατμόσφαιρα τόσο ωραία όπου όλα μαζί συνωμοτούν στο να σε κάνουν να μη θες να φύγεις. Στο μενού του θα βρεις ελληνικές και κυπριακές συνταγές που θα σε ενθουσιάσουν, ενώ καθημερινά προσφέρονται και διαφορετικά πιάτα ημέρας.
(22252626) Πινδάρου 2, Λευκωσία. 

Αιγαίο
Το φημισμένο Αιγαίον άνοιξε την υπέροχη αυλή του και σε περιμένει και την 1η Απριλίου. Το μενού είναι μικρό, περιεκτικό και συνδυάζει την κυπριακή γαστρονομία με την κουζίνα των ελληνικών νησιών. Δεν θα βρεις τον γνωστό παραδοσιακό μεζέ αλλά ενδιαφέροντα πιάτα τα οποία θα μοιραστείς με την παρέα σου.  
(22253030) Έκτορος 40, Λευκωσία.

Aelia Wellness Retreat
Αρχικά το Aelia Wellness Retreat το αγαπήσαμε για την "εξωτική" του ατμόσφαιρα, την απίστευτη λεπτομέρεια στο σχεδιασμό του και την αυθεντική εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωσης που προσφέρει. Στη συνέχεια, λατρέψαμε τους χώρους του, τη φιλοσοφία του, τις σουίτες του, αλλά και το σπα του, όπου χρησιμοποιούνται πολυβραβευμένα προϊόντα για εξιδεικευμένες θεραπείες στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης. Στα συν βάλε όμως και το εστιατόριο του, όπου τα πιάτα, τα υπέροχα κοκτέιλ, η χαλαρωτική μουσική και η ξεχωριστή διακόσμηση στήνουν μία ταξιδιάρικη εικόνα. Για την 1η Απριλίου θα σερβίρεται brunch (10.30-13.00) και μεσημεριανό (13.00) με a la carte menu και πιάτα ημέρας (όπως Παραδοσιακό χταπόδι σε σάλτσα κόκκινου κρασιού και βότανα και Τηγανητό καλαμάρι με φρέσκες πατάτες και σαλάτα).
(22015597) Γρηγόρη Αυξεντίου 150, δρόμος Τσερίου-Αναλυόντα, Λευκωσία. 

Δημιουργική Ταβέρνα "Το Πατρικόν"
Η δημιουργική ταβέρνα "Το Πατρικόν" στην Τερσεφάνου τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως το εστιατόριο που αναδεικνύει την κυπριακή κουζίνα και τα προϊόντας της με ένα απόλυτα δημιουργικό τρόπο. Το ταλέντο, η φαντασία αλλά και η αγάπη του Κυριάκου Φώκου μας μας εκπλήσσει συνεχώς με τις πρωτότυπες και δημιουργικές συνταγές του που παντρεύουν την παράδοση με το σήμερα και τις αυθεντικές κυπριακές γεύσεις με πιο μοντέρνες πινελιές. Γι' αυτό και το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Απριλίου θα το επιλέξουμε ξανά για φαγητό.
(24424831) Διονύσιου Σολωμού 7562, Τερσεφάνου, επ. Λάρνακας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close