Βρήκαμε μία εντυπωσιακή κατοικία στο βουνό για διαμονή

Πόσο μας έλειψαν αυτές οι μέρες που με μία τσάντα στο χέρι ξεκινούσαμε για εκδρομές στο άγνωστο και ενώ λέγαμε θα επιστρέψουμε στην κατοικία μας, καταλήγαμε να μένουμε σε ξεχωριστά καταλύματα που μας πρόσφεραν περισσότερη ξεκούραση.

Πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωσε ένα ακόμα κατάλυμα που έχουμε ανακαλύψει… το οποίο θα σε ενθουσιάσει με τα χίλια.

Φέρει το όνομα «Villa Efrosyni by AgroHolidays» και βρίσκεται στις πανέμορφες Πλάτρες και αυτό το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό, καθώς ο συγκεκριμένος προορισμός με την ηρεμία που προσφέρει μπορεί πράγματι να σου χαρίσει αυτό που αναζητούσες τόσο καιρό.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή κατοικία που περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, εξοπλισμένη κουζίνα και τη λεγόμενη τσιμινιά για να ζεσταίνεστε!  Τα έντονα στοιχεία της παράδοσης και του μοντέρνου έρχονται να «δέσουν» με τη γραφικότητα του χωριού.

Αυτό που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει είναι η τεράστια, παραδεισένια αυλή του, η οποία περιτριγυρίζεται από πράσινο, διάφορα λουλούδια και φυσικά τα πεύκα που θα σου δημιουργήσουν όμορφες σκέψεις.  Ένα ακόμα στοιχείο που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει είναι η μεγάλη σκάλα που θα αντικρίσεις μόλις πατήσεις το πόδι σου εκεί, η οποία σε κατευθύνει στο σπίτι.  Αν είσαι και λάτρης των φωτογραφήσεων, είναι το ιδανικό μέρος για να πειραματιστείς!

(99775838) Αγοράς, Πάνω Πλάτρες, επ. Λεμεσού.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30