Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για καλό φαγητό σ' ένα όμορφο εστιατόριο εκεί όπου σκάει το κύμα

Ένα από τα εστιατόρια που αποτελούν πάντα τον προορισμό εκείνον στον οποίο θα επιστρέφουμε ξανά και ξανά.

Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2021

Μπροστά στην παραλία και πολύ κοντά στο μικρό λιμανάκι του Λατσιού, θα συναντήσεις ένα καλαίσθητο εστιατόριο, που αποτελεί έναν από τους πιο  δημοφιλείς προορισμούς της περιοχής, όταν το καλοκαίρι καταφθάνει. Ο λόγος για το Periyiali Beach, εκεί όπου θα χαθείς σε γεύσεις μοναδικές και σε μια θέα μαγική.

Θέα στο απέραντο γαλάζιο
Πρόκειται για μία οικογενειακή ψαροταβέρνα που βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, κυριολεκτικά εκεί όπου σκάει το κύμα, επιτρέποντάς σου να απολαύσεις το φαγητό σου σε μία ατμόσφαιρα ανάλαφρη και γαλήνια. Τα ήρεμα νερά, τα κοχύλια που κοσμούν τον χώρο, το γαλάζιο και οι λευκές ξύλινες καρέκλες εναρμονίζονται απόλυτα στο περιβάλλον και σε ταξιδεύουν νοητά σε κάποιο ελλαδικό νησί.

Ένα μενού πλούσιο σε γεύσεις και αρώματα
Εδώ, το ψάρι που θα απολαύσεις είναι φρεσκότατο, όπως και όλα του το ψάρια, αφού φτάνουν κατευθείαν από τις δικές του βάρκες. Τόσο που θα δυσκολευτείς να διαλέξεις από την πλούσια ψαριά της ημέρας! Κι αφού επιλέξεις το ψάρι της αρεσκείας σου, ακολούθως διαλέξεις και τον τρόπο ψησίματός του, στο τηγάνι ή στη σχάρα. Το ίδιο θα κάνεις και για τα πεντανόστιμα θαλασσινά του που θα βρεις στο μενού, τα οποία θα φτάσουν στο τραπέζι σου ψημένα στο τηγάνι ή στη σχάρα. Εξάλλου, οι πρώτες ύλες εδώ έχουν τον κύριο λόγο! 

Πέρα από φρεσκότατο ψάρι και θαλασσινά, στο πλούσιο μενού του θα ανακαλύψεις και άλλα νόστιμα καλούδια, εκ των οποίων και μερικές πρωτότυπες συνταγές, όπως μελιτζάνες τηγανητές και γαριδομακαρονάδα μούρλια, καθώς και εκλεκτά αποστάγματα να τα συνοδεύσετε. Το άψογο και φιλικό προσωπικό του θα είναι πάντα δίπλα σου να σε ενημερώνει για όλες τις επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου.

Εννοείται πως επιβάλλεται να αφήσεις χώρο για γλυκό, ώστε να κλείσεις την επίσκεψή σου με τον καλύτερο τρόπο. 

Αυτή η μαγική θέα, σε συνδυασμό με τις αξεπέραστες γεύσεις, γεμάτες αρώματα από τη θάλασσα, θα σε κάνουν να μιλάς για αυτή σου την εμπειρία για καιρό. Το Periyiali Beach είναι ένα από τα εστιατόρια που αποτελούν πάντα τον προορισμό εκείνο στον οποίο θα επιστρέφουμε ξανά και ξανά. 

Απαραίτητη η κράτηση, ειδικά τα σαββατοκύριακα! 

Periyiali Beach (26 321288) Ηλία Ταύρου, Λατσί, Πάφος. Δ-Κ 11.00-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close