Cine News , Κινηματογράφος

Η νέα ταινία μικρού μήκους κατά των πειραμάτων στα ζώα που θα σε προβληματίσει

Αλήθεια, εσύ τι έχεις να πεις γι’ αυτό;

Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2021

Μία stop-motion animated ταινία μικρού μήκους κυκλοφόρησε χθες το βράδυ, κι έχοντας πρωταγωνιστή τον Ραλφ, έναν κούνελο που πραγματικά θα σε καθηλώσει και θα σε προβληματίσει.

Γιατί αυτό το τρυφερό ζώο που έχουν συνδυάσει τα παιδιά με το Πάσχα, σου αφηγείται την επώδυνη ιστορία του: η δουλειά του είναι πειραματόζωο. Πάνω του οι άνθρωποι δοκιμάζουν τα καλλυντικά τους. Για αυτό ο Ραλφ δεν βλέπει από το ένα μάτι, ακούει έναν βόμβο μόνο από το δεξί του αυτί και το σώμα του είναι καλυμμένο με πληγές από τα χημικά.

Ο Τάικα Γουαϊτίτι δίνει φωνή στον Ραλφ και το στόρι μάς παρουσιάζει μία τυπική του μέρα, ακολουθώντας το φορμά ενός (ψευδο) ντοκιμαντέρ. Ένα εξίσου λαμπερό καστ πλαισιώνει τον οσκαρικό Γουαϊτίτι: οι Ζακ Εφρον, Ρίκι Τζερβέιζ, Ολίβια Μαν, Ροντίγκο Σαντόρο, Τρίσα Χέλφερ στήριξαν το σκοπό και δάνεισαν τις φωνές τους.

Κι αυτό γιατί η παραγωγή της μικρού μήκους ανήκει στην οργάνωση Humane Society International,που εδώ και χρόνια αγωνίζεται για τα ζώα: προσπαθεί να απαγορεύσει τα ερευνητικά πειράματα στα ζώα, να καλυτερεύσει τις συνθήκες στην κτηνοτροφία, αλλά και να δώσει στέγη σε αδέσποτα.

Η ιδέα τους με αυτή την μικρού μήκους είναι να χρησιμοποιήσουν τον Ραλφ ως την μασκώτ του και μέσω του animation να μιλήσουν για αυτά τα θέματα σ' ένα ευρύτερο κοινό, κάθε ηλικίας.

Με πληροφορίες του flix.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close