Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένας αγαπημένος All Day προορισμός, έβαλε το brunch στο μενού του

Το νέο, ανανεωμένο Rebuke Lounge είναι εδώ τώρα και με brunch!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2021

Το Rebuke Lounge, ο αγαπημένος All Day προορισμός όλων στην παραλία Μακένζι, επανήλθε δυναμικά με νέο, ανανεωμένο design, ανακαινισμένους εξωτερικούς χώρους στην παραλία και νέο μενού που περιλαμβάνει πλέον Brunch μετά από… λαϊκή απαίτηση!

Το κορυφαίο εστιατόριο/μπαρ του Μακένζι και ο αγαπημένος προορισμός όλης της Κύπρου πρόσθεσε στο μενού του νέα πιάτα, όπως τα Oeufs En Meurette, μία νέα πρόταση για τα αγαπημένα ποσέ αυγά σε φανταστικό συνδυασμό με μπέικον, μανιτάρια, γλυκό σκόρδο μέσα σε σάλτσα κόκκινου κρασιού, ομελέτες και φυσικά τα γνωστά και αγαπημένα Eggs Benedict με τραγανό μπέικον ή καπνιστό σολομό. 

Φυσικά, τα εξαιρετικά γλυκά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το νέο μενού του Rebuke Lounge, καθώς τα υπέροχα pancakes με σοκολάτα και φράουλες ή με μέλι, μπανάνα και καραμελωμένα καρύδια κλέβουν την παράσταση όπως και οι φρέσκιες βάφλες με Nutella. 

Το Brunch δεν είναι brunch χωρίς ένα κοκτέιλ, από τη Mimosa Φράουλα μέχρι το κλασικό Bloody Mary και το Morning Explosion, ένα ποτό με λικέρ σοκολάτας, κρέμα λευκής σοκολάτας, Frangelico και λικέρ Tentura. 

To Rebuke Lounge είναι ιδανικό για business lunches, μεσημεριανό, βραδινό, με μεγάλη ποικιλία θαλασσινών, sushi και εξαιρετικά ποτά, ενώ παραμένει ο κορυφαίος προορισμός για διασκέδαση στη Λάρνακα! 


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close