Πάμε Ταξίδι , Guide

H Celestyal Cruises ανακοινώνει νέα επταήμερη κρουαζιέρα από τη Λεμεσό

Η κρουαζιέρα θα επισκέπτεται την Αθήνα, Θεσσαλονίκη,Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο και Άγιο Νικόλαο (Κρήτη)

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2021

Η Celestyal Cruises μέλος του Ομίλου Louis και βραβευμένη ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη νέου δρομολογίου επτά διανυκτερεύσεων με το Celestyal Olympia από τη Λεμεσό.

Πιο συγκεκριμένα, το Celestyal Olympia ξεκινά τις εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από το Σάββατο 3 Ιουλίου μέχρι και τις 21 Αυγούστου από το λιμάνι της Λεμεσού, με προσεγγίσεις στον Άγιο Νικόλαο (Κρήτη), Λαύριο (Αθήνα), τη Θεσσαλονίκη και ακολούθως Μύκονο, Σαντορίνη και Ρόδο. Το νέο δρομολόγιο με την ονομασία «Μυθικό Αρχιπέλαγος» ξεκινά από τα 699€, ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα συμπεριλαμβάνοντας στην τιμή απεριόριστη κατανάλωση κλασικών ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο, ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, δύο εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα. Τα παιδιά μέχρι 12 ετών θα χρεώνονται μόνο λιμενικά τέλη και φόρους, ενώ θα υπάρχουν ειδικές τιμές για τριμελείς και τετραμελείς οικογένειες στην ίδια καμπίνα.  Όλες οι αναχωρήσεις θα είναι διαθέσιμες προς κράτηση από την Παρασκευή 9 Απριλίου. Σημειώνεται ότι θα έχουν τη δυνατότητα να επιβιβαστούν όσοι διαθέτουν αρνητικό μοριακό τεστ PCR 48 ωρών ενώ αναμένεται καθοδήγηση από τις υγειονομικές αρχές για την απαλλαγή από την προσκόμιση αρνητικού μοριακού τεστ για όσους διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Τo Celestyal Olympia, το οποίο θα υποδεχτεί για πρώτη φορά το κυπριακό επιβατικό κοινό με επιβίβαση από το λιμάνι της Λεμεσού, διαθέτει 12 καταστρώματα, μπορεί να φιλοξενήσει 1.664 επιβάτες στις 724 άνετες και φιλόξενες του καμπίνες, 418 από τις οποίες είναι εξωτερικές ενώ διαθέτει και 21 σουίτες. Οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν πλούσια ελληνική και μεσογειακή κουζίνα στα τρία εστιατόρια, ενώ θα υπάρχουν πολλές επιλογές ψυχαγωγίας εν πλω ανάμεσα στα πολλά σαλόνια, τα ευρύχωρα καταστρώματα με τις δύο μεγάλες του πισίνες, καθώς και επτά μπαρ που διαθέτει. Το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, καθώς και το κέντρο υγείας και ομορφιάς, τα καταστήματα  αφορολόγητων ειδών και παιδότοπος συμπληρώνουν την εξαιρετική εμπειρία και τις υπηρεσίες που παρέχονται στο κρουαζιερόπλοιο. Σημειωτέον ότι φέτος, λόγω της εφαρμογής αυστηρών πρωτοκόλλων στην κρουαζιέρα θα είναι μειωμένος ο αριθμός των επιβατών. 

Η Celestyal Cruises θα είναι η μόνη εταιρεία που θα επισκέπτεται σε εβδομαδιαία βάση τη Θεσσαλονίκη. Οι επιβάτες σε αυτή τη μοναδική κρουαζιέρα θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της Θεσσαλονίκης και να απολαύσουν τις παραδοσιακές γεύσεις της μαγευτικής αυτής πόλης που χαρακτηρίζεται ως ένας «γαστρονομικός παράδεισος». Επιπλέον κατά την πολύωρη παραμονή στη Μύκονο (10 π.μ. – 02.00 π.μ. της επομένης), οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν και άλλα κοντινά νησιά όπως η Τήνος και η Δήλος.  Η ιστορία του νησιού της Τήνου είναι συνυφασμένη με τoν θρησκευτικό τουρισμό, ενώ ξεχωρίζει για τα γραφικά χωριά της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Celestyal Cruises έχει οργανώσει προαιρετική πολύωρη εκδρομή από τη Μύκονο για επίσκεψη και προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου για όσους το επιθυμούν. Τέλος, η Δήλος αποτελεί τη μυθολογική γενέτειρα του Απόλλωνα και διαθέτει έναν από τους πιο εντυπωσιακούς αρχαιολογικούς χώρους. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης, δήλωσε σχετικά: «Παρακολουθώντας την αυξανόμενη ζήτηση τόσο γενικότερα για τουρισμό στην Ελλάδα, όσο και ειδικότερα για κρουαζιέρες, αποφασίσαμε φέτος να επενδύσουμε σε ένα νέο δρομολόγιο και λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας και τεχνογνωσίας μας στην περιοχή να προσφέρουμε την επιλογή στους Κύπριους να επιβιβάζονται και να αποβιβάζονται απευθείας στο λιμάνι Λεμεσού. Επιπρόσθετα, με την επανέναρξη του χειμερινού προγράμματος του Celestyal Crystal τον προσεχή Νοέμβριο συνεχίζουμε και ενισχύουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2019 για την ανάπτυξη θετικών προοπτικών από νέες αγορές ποιοτικού τουρισμού για την Κύπρο μας, επεκτείνοντας ταυτόχρονα και την τουριστική περίοδο».

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Μαΐου ξεκινά το Celestyal Crystal από το λιμάνι του Πειραιά με τις κρουαζιέρες τριών, τεσσάρων και επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο». Από τις 20 Νοεμβρίου το Celestyal Crystal θα πραγματοποιεί από το λιμάνι της Λεμεσού το χειμερινό δρομολόγιο επτά διανυκτερεύσεων με την ονομασία: «3 Ήπειροι» που περιλαμβάνει εκτός από τη Λεμεσό, την Αίγυπτο, το Ισραήλ, τη Ρόδο, την Αθήνα και την αρχαία Έφεσο. Τέλος, το Celestyal Olympia μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του από τη Λεμεσό στις 30 Αυγούστου, θα εκτελεί τα προγραμματισμένα δρομολόγια τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» και «Εικόνες Εξερεύνησης» από το Λιμάνι Λαυρίου για το υπόλοιπο της τουριστικής περιόδου.

Η επανεκκίνηση των δρομολογίων της Celestyal Cruises, πραγματοποιείται στη βάση όλων των πρωτοκόλλων που έχουν θεσπιστεί. Η Celestyal Cruises, ως μέλος της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA), έχει δεσμευτεί στην υιοθέτηση των απαραίτητων και θεμελιωδών στοιχείων των ενισχυμένων πρωτοκόλλων υγιεινής, στο πλαίσιο της σταδιακής επανέναρξης της κρουαζιέρας. Τα πρωτόκολλα αυτά, τα οποία εφαρμόζονται στη συνολική εμπειρία της κρουαζιέρας, έχουν επικαιροποιηθεί από κορυφαίους επιστήμονες, εμπειρογνώμονες ιατρούς, και τις αρμόδιες ευρωπαϊκές και ελληνικές υγειονομικές Αρχές. Για την άμεση ενημέρωση όλων των επιβατών μας, έχουν αναρτηθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στην επίσημη ιστοσελίδα της Celestyal Cruises τα οποία συμπεριλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση του εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού και εξοπλισμού του πλοίου όπως για παράδειγμα μονάδες εντατικής φροντίδας, αναπνευστήρες και δυνατότητα εκτέλεσης μοριακών τεστ PCR εν πλω. 


Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://celestyal.com/el/

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close