Μουσική , Music News

Τα 5 hits που ακούγαμε όλοι αυτήν την εβδομάδα

Τα κορυφαία τραγούδια της εβδομάδας από το Ράδιο Πρώτο

Δημοσιεύτηκε στις 09 Απριλίου 2021

Τα πιο κάτω είναι τα 5 τραγούδια, τα οποία ξεχώρισαν και ακούστηκαν περισσότερο μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Πρώτο, την εβδομάδα που μόλις μας πέρασε! 

Η Κωνσταντίνα μετά από καιρό μπαίνει στο στούντιο και τραγουδάει μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη το «Έχω Μια Καρδιά», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στον ολοκαίνουριο άλμπουμ της Ελεωνόρας με τίτλο "Πάρ’ Το Αλλιώς". Ένας δίσκος γεμάτος τραγούδια που ξυπνούν μνήμες και έχουν την ιδιότητα να τα συνδέουμε με προσωπικές μας στιγμές.

 

 

Ο Νίκος Μακρόπουλος «τ’ αλλάζει όλα» με μία και μόνο επιτυχία! Η ερμηνεία του δημοφιλούς καλλιτέχνη στους άκρως εξομολογητικούς στίχους δένουν με τρόπο μαγικό. «Τ’ αλλάζω όλα και κουβέντα δεν σηκώνω, άσε τα κλάματα γιατί βραχυκυκλώνω, τ’ αλλάζω όλα και κουβέντα δεν σηκώνω, εσύ κλαις μόνο με δακρυγόνο», τραγουδά ο Νίκος Μακρόπουλος.

 

 

Στα αγαπημένα μας αυτήν την εβδομάδα είναι και το τραγούδι του Gizmo Varillas με το Burning Bridges. Ένα τραγούδι για την ενότητα, που σχεδόν πολιτικά, αναφέρεται στον διαχωρισμό του κόσμου. Άλλωστε, ο Βάσκος καλλιτέχνης που ζει μόνιμα στο Λονδίνο έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να γράψει τη δική του σελίδα στους ιδιαίτερους ήχους τους οποίους κυμαίνεται και στόχος του είναι σε λίγα χρόνια ο κόσμος να καταλαβαίνει αμέσως τι είναι αυτό που ακούει. Είναι ευαισθητοποιημένος πολίτης, δεν βλέπει διαφορά ανάμεσα στους ανθρώπους όλου του πλανήτη και μας το αποδεικνύει μέσα από το «Out of the Darkness», το «πιο προσωπικό του άλμπουμ» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2020.

 

 

"Αχ αγάπη...Αχ Έρωτα". O μεγάλος ερμηνευτής της αγάπης Γιάννης Πάριος από τη θέση νούμερο 4 μάς ταξιδεύει με το νέο του τραγούδι, που έγραψε, συνέθεσε και τραγουδάει ο ίδιος. Ο Γιάννης Πάριος είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι είναι και ένας σημαντικός δημιουργός, είτε στο στίχο είτε στη σύνθεση. Μεγάλες επιτυχίες έχει με γενναιοδωρία παραχωρήσει σε φίλους συναδέλφους του είτε έχει τραγουδήσει ο ίδιος. Η ασύγκριτη όμως ποιότητα της φωνής του είναι αυτή που έχει επικρατήσει στη συλλογική μνήμη. Σήμερα ο καλλιτέχνης με την ωριμότητα των χρόνων, νιώθει την ανάγκη και την επιθυμία να εκφράσει τον δικό του συναισθηματικό κόσμο μέσα από την τέχνη της μουσικής που τον στοιχειώνει από παιδί, με καθολικό τρόπο.

 

 

Την έκπληξη αυτήν ην εβδομάδα την κάνει ο Γιάννης Αρβανιτίδης, ένας από τους διαγωνιζόμενους του «House Of Fame La Academia», ο οποίος παρουσιάζει το «Ομολογώ», τη μεγάλη και διαχρονική επιτυχία των ‘00s, με τον δικό του τρόπο. Ο Γιάννης Αρβανιτίδης αναδείχθηκε σπουδαστής της περασμένης εβδομάδας στο talent show που προβάλλει η τηλεόραση SIGMA και βρέθηκε στο Panik Room, το studio που βρίσκεται στα γραφεία της Panik Entertainment Group, για να ηχογραφήσει, έχοντας δίπλα του τον γνωστό δημιουργό και μουσικό παραγωγό Μάριο Ψιμόπουλο, όπως κάνει κάθε φορά ο σπουδαστής της εβδομάδας.

Άκουσε το τραγούδι ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close