Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Αυτό είναι το ολοκαίνουριο sushi & cocktail bar που θα συζητηθεί

Η πολυσύχναστη πλατεία Σαριπόλου μόλις υποδέχθηκε τοSpicy Mandarin

Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου 2021

Κομψό, με στυλάτες λεπτομέρειες, ξύλινα τραπέζια και άνετα stools, περνάει το μήνυμα του χαλαρού και fun εστιατορίου συνδυάζοντας γεύσεις υψηλής γαστρονομίας σε αρκετά (γι’ αυτό που προσφέρει) προσιτές τιμές. 

Ο λόγος για τo Spicy Mandarin, τη νέα άφιξη της πόλης, η οποία βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού, στο κέντρο της πλατείας Σαριπόλου, η οποία σφύζει και πάλι από ζωή. Πρόκειται για ένα sushi & cocktail bar, το οποίο πήρε θέση σε ένα πανέμορφο πετρόχτιστο διατηρητέο κτίριο, το οποίο έχει πραγματικά μεταμορφωθεί.... για να φιλοξενεί τα βράδια μας! 

Πίσω από την ευχάριστη αυτή "είσοδο" στο γαστρονομικό χάρτη της Λεμεσού βρίσκεται ένας σεφ, με εμπειρία, που δούλεψε και ερωτεύτηκε την ιαπωνική κουζίνα τόσο... που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να την φέρει στην πόλη του.

Και τα κατάφερε! 

Το μενού του νέου μαγαζιού εστιάζει στην ιαπωνική κουζίνα, δίδοντας έμφαση στην εξαιρετική πρώτη ύλη και τις τεχνικές, έχοντας όμως και αρκετές επιρροές από ασιατικές χώρες, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή.

Εξάλλου, οι γεύσεις που παρουσιάζει στο μενού του το Spicy Mandarin είναι εμπνευσμεύνες τόσο από τις γευστικές όσο και από τις επαγγελματικές εμπειρίες του σεφ του εστιατορίου, ο οποίος μαζί με την ομάδα του ανέλαβαν να απογειώσουν την γιαπωνέζικη κουζίνα, παρουσιάζοντας ένα μίνιμαλ και συνάμα προσεγμένο μενού.

Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις από sushi μέχρι steak premium fillet, spring rolls, φιλέτα πάπιας και ολόφρεσκες σαλάτες... Όλα σε στυλ tapas to share που προκαλούν τους ουρανίσκους

Πέρα από το φαγητό, έμφαση δίνεται και στα cocktails. Το μενού με τα μοναδικά signature cocktails δημιούργησε ο bartender του μαγαζιού, θέτοντας κι εδώ ψηλά τον πήχη. Το custom made μενού των κοκτέιλ περιλαμβάνει γεύσεις από Ιαπωνία, όπως σπιτικά σιρόπια σουσαμιού, διάφορα infunsion και burbons fatwashed touches όπως τη σφαιροποίηση μανταρινού και υπόσχεται να μας ταξιδέψει με τις γεύσεις του!

Σκοπός εξάλλου της ομάδας του εστιατορίου είναι να φέρει μία γεύση από Ιαπωνία στο κέντρο της παλιάς πόλης... προσφέροντας μία street dining εκδοχή, σε μία πιο street και εναλλακτική περιοχή.

(25 333713) Σαριπόλου 55, Λεμεσός. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close